Μπέρνλι - Εβερτον 2-1

Gazzetta team
Μπέρνλι - Εβερτον 2-1

bet365

Η Μπέρνλι βρέθηκε να χάνει από την Εβερτον αλλά για πρώτη φορά επί των ημερών του Σον Ντάιτς, γύρισε ματς και πήρε τη νίκη με 2-1.

Η Μπέρνλι έβαλε τέλος σε ένα σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη επικρατώντας με ανατροπή της Εβερτον στο Turf Moor και με αγώνα περισσότερο πέρασε στο +4 από την Λέστερ στη μάχη για την 7η θέση που πιθανότατα θα δώσει εισιτήριο στην Ευρώπη. Ο Τσεν Τοσούν άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 20' με τον Τούρκο να πετυχαίνει με κεφαλιά το πρώτου του γκολ με τα Ζαχαρωτά (0-1). Ο Ντάιτς όμως έμελλε να κάνει την πρώτη ανατροπή στην καριέρα του με την Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν πολύ καλά αναγκάζοντας τον Πίκφορντ σε τρεις επέμβάσεις και στο δεύτερο σκόραραν στο 56' με τον Μπαρνς ύστερα από ωραία πάσα του Λόουτον και στο 80' με κεφαλιά του Γουντ για το τελικό 2-1. Στο 86' ο Ασλεϊ Γουίλιαμς αντέδρασε άσχημα και είδε κόκκινη για την Εβερτον.

Λειψία - Ντόρτμουντ και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μπατσουαγί σκοράρει το 1ο γκολ του αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα