«Έχουν χάσει την πίστη τους στον Βενγκέρ οι παίκτες της Άρσεναλ»

«Έχουν χάσει την πίστη τους στον Βενγκέρ οι παίκτες της Άρσεναλ»

Gazzetta team
«Έχουν χάσει την πίστη τους στον Βενγκέρ οι παίκτες της Άρσεναλ»

bet365

Αρκετοί παίκτες της Άρσεναλ φαίνεται να μην υποστηρίζουν πλέον τον Αρσέν Βενγκέρ μετά και τον χαμένο τελικό του Λιγκ Καπ με τη θέση του Αλσατού τεχνικού στους «Κανονιέρηδες» να τρίζει επικίνδυνα.

Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Βενγκέρ βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της κριτικής με τον αγγλικό Τύπο να μην θεωρεί καθόλου βέβαιη την παραμονή του στο τιμόνι της Άρσεναλ και την επόμενη σεζόν.

Το Europa League θα κρίνει πλέον σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του, τη στιγμή που διάφοροι παίκτες της Άρσεναλ έχουν χάσει την πίστη τους σε αυτόν.

Σύμφωνα με τη Mirror αρκετοί ποδοσφαιριστές των «Κανονιέρηδων» θεωρούν τον Βενγκέρ αποκλειστικά υπεύθυνο για την αγωνιστική εικόνα της Άρσεναλ και δεν τον θεωρούν κατάλληλο για να συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία.

Αν οι πληροφορίες ευσταθούν, τότε αυτό δεδομένα θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στα αποδυτήρια, με τον Βενγκέρ να έχει εναποθέσει τις ελπίδες του στην κατάκτηση του Europa League για να σώσει τη σεζόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα