Στη λίστα της Άρσεναλ για αντι-Βενγκέρ ο Ζαρντίμ

Gazzetta team
Στη λίστα της Άρσεναλ για αντι-Βενγκέρ ο Ζαρντίμ

bet365

Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο τεχνικός της Μονακό και πρώην του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Άρσεναλ σε περίπτωση αποχώρησης του Αρσέν Βενγκέρ στο τέλος της σεζόν.

Λάτσιο – Μίλαν με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η παραμονή του Βενγκέρ στην τεχνική ηγεσία της Άρσεναλ εξαρτάται από το αν οι «Κανονιέρηδες» κατακτήσουν το Europa League, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, με το συμβόλαιο του Αλσατού τεχνικού να λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Στο Νησί συνεχίζουν να κάνουν λόγο για πιθανή αποχώρηση του Βενγκέρ το καλοκαίρι και επαναφέρουν το όνομα του Λεονάρντο Ζαρντίμ της Μονακό, ως πιθανού αντικαταστάτη του.

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού συνδέθηκε με την Άρσεναλ και στο τέλος της περσινής σεζόν, όταν ο Βενγκέρ δεν ήταν βέβαιο ότι θα ανανεώσει και φαίνεται πως βρίσκεται ξανά στη λίστα των «Κανονιέρηδων».

Σύμφωνα με την Independent, στην Άρσεναλ έχουν αξιολογήσει το έργο του την τελευταία τετραετία στους Μονεγάσκους και έχουν εντυπωσιαστεί από ό,τι έχει πετύχει, ενώ και ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί να αλλάξει σελίδα στην προπονητική του καριέρα μετά από τέσσερα χρόνια στο Πριγκιπάτο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα