Το Europa League κρίνει την παραμονή του Βενγκέρ στην Άρσεναλ

Το Europa League κρίνει την παραμονή του Βενγκέρ στην Άρσεναλ

Gazzetta team
Το Europa League κρίνει την παραμονή του Βενγκέρ στην Άρσεναλ

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται ξανά υπό πίεση στην Άρσεναλ και σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο η κατάκτηση του Europa League θα κρίνει την παραμονή του στους «Κανονιέρηδες» και την επόμενη σεζόν.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Άλλος ένας τίτλος χάθηκε για την Άρσεναλ την Κυριακή στην ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του Λιγκ Καπ και πλέον ο Αρσέν Βενγκέρ βρίσκεται ξανά υπό πίεση.

Σύσσωμος ο βρετανικός Τύπος αμφισβητεί την παρουσία του στο τιμόνι της Άρσεναλ και την επόμενη σεζόν, παρότι ο Αλσατός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει ότι θα παραμείνει στους «Κανονιέρηδες» μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του. Ένα συμβόλαιο στο οποίο οι δύο πλευρές συμφώνησαν πέρυσι στο τέλος της σεζόν με ισχύ ως το καλοκαίρι του 2019.

Όμως, αυτή τη φορά τα πράγματα είναι όντως διαφορετικά με τον Βενγκέρ να έχει εναποθέσει τις ελπίδες του πλέον μόνο στην κατάκτηση του Europa League για να παραμείνει στον σύλλογο για ακόμα μια σεζόν.

Ήδη αρκετές αρμοδιότητες έχουν φύγει από πάνω του μετά τη διοικητική αναδιάρθρωση στην οποία προχώρησε ο εκτελεστικός διευθυντής Ιβάν Γκαζίδης, ο οποίος περιμένει να δει την ομάδα να φτάνει στην κατάκτηση του Europa League για να πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του Βενγκέρ.

Έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό, τα δύο παιχνίδια με τη Μίλαν στη φάση των 16 του Europa League είναι ακόμα πιο σημαντικά για τους «Κανονιέρηδες» καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα είναι αυτά που θα καθορίσουν το αν Βενγκέρ και Άρσεναλ θα συνεχίσουν μαζί ή θα βάλουν τέλος στη συνεργασία τους μετά από 22 χρόνια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα