Χολέμπας: «Θα μας βοηθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος»

Χολέμπας: «Θα μας βοηθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος»

Γιάννης Γεωργόπουλος
Χολέμπας: «Θα μας βοηθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος»

bet365

Στο ντεφορμάρισμα της Γουότφορντ, αλλά και την διακοπή του πρωταθλήματος που θα βοηθήσει την αγγλική ομάδα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αναφέρθηκε ο Χοσέ Χολέμπας.

Αταλάντα – Ντόρτμουντ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μόλις δύο νίκες στις 14 τελευταίες αγωνιστικές έχει πετύχει η Γουότφορντ με τον Χοσέ Χολέμπας να παραδέχεται πως η ομάδα του πέρασε δύσκολα.

Ο πρώην μπακ της Ρόμα, ισχυρίστηκε πως η διακοπή της Premier League θα βοηθήσει τους συμπαίκτες του, αλλά και τον νέο προπονητή της αγγλικής ομάδας, Χάβι Γκράθια να ανασυνταχθούν.

«Είναι καλό για όλους εδώ στην ομάδα προκειμένου να ηρεμήσουν. Ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος ήταν δύσκολοι μήνες για την ομάδα.

Με τις εμφανίσεις που κάναμε ήταν πολύ δύσκολα. Θεωρώ πως ήταν καλό να ξεφύγουμε για δύο εβδομάδες από αυτό. Για όλους, για τον σύλλογο και τον νέο προπονητή που προσπαθεί να περάσει τις ιδέες του στην ομάδα», τόνισε ο Χολέμπας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα