Γουίγκαν - Μάντσεστερ Σίτι 1-0

Γουίγκαν - Μάντσεστερ Σίτι 1-0

Gazzetta team
Γουίγκαν - Μάντσεστερ Σίτι 1-0

bet365

Τα φαντάσματα του 2013 επέστρεψαν και η Γουίγκαν... σόκαρε ξανά τη Σίτι για το Κύπελλο. Με γκολ του Γκριγκ πήρε πανηγυρική πρόκριση για τα προημιτελικά.

Σκόραρε ο Μέσι το πρώτο γκολ στον αγώνα Τσέλσι – Μπαρτσελόνα; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το 2013 της πήρε το κύπελλο Αγγλίας, το μοναδικό στην ιστορία της, ενώ μια πενταετία αργότερα η Γουίγκαν… σόκαρε ξανά τη Σίτι. Με γκολ του Γκριγκ η ομάδα της League 1 έριξε στο καναβάτσο τους Πολίτες και βρέθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Τεράστιος πρωταγωνιστής ο Γκριγκ με το γκολ στο 78’, μοιραίος ο Ντελφ ο οποίος άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες από το 45’.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς πίεσαν και στο πεντάλεπτο είχαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Αγουέρο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να σκοράρει. Η Γουίγκαν ισορρόπησε, πήρε μέτρα και στο 12' το πλασέ του Γκριγκ πέρασε άουτ. Η Σίτι δυσκολευόταν να βρει διαδρόμους και η μεγαλύτερη της φάση ήρθε στο 30', ο Φερναντίνιο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Γκουντογκάν να αστοχήσει από πλεονεκτική θέση. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του α'μέρους ένα δολοφονικό τάκλιν του Ντελφ στον Πάουερ έφερε και την αποβολή του.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τη Σίτι, η οποία είχε τον έλεγχο, όχι όμως και τον τρόπο να απειλήσει. Ετσι, στο 79' ήρθε το σοκ! Τεράστια γκάφα του Γουόκερ, ο Γκριγκ βγήκε στην αντεπίθεση και πέτυχε το 7ο γκολ στο Κύπελλο, τέρμα που έστειλε και την ομάδα του στα προημιτελικά της διοργάνωσης (πρώτος στην λίστα των σκόρερ στο φετινό FA Cup). Oι Πολίτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, στο 84' ο Φερναντίνιο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το... VAR δεν τον άφησε να πανηγυρίσει.


Γουίγκαν: Γουόλτον, Μπάιρν, Ντάνκλι, Μπερν, Έλντερ, Πάουερ, Μάσι (77' Κόλκλαου), Πέρκινς, Πάουελ (27' Φάλτον), Ρόμπερτς (55' Τζέικομπς), Γκριγκ.

Μαν. Σίτι: Μπράβο, Ντανίλο, Στόουνς, Λαπόρτ, Ντελφ, Φερναντίνιο, Γκουντογάν, Νταβίντ Σίλβα (65' Ντε Μπρόινε), Μπερνάρντο Σίλβα, Σανέ (46' Γουόκερ), Αγουέρο.

Τα ζευγάρια
Λέστερ – Τσέλσι
Μάν. Γιουνάιτεντ – Μπράιτον
Σεφιλντ Γουέν. ή Σουόνσι – Ρότσντεϊλ ή Τότεναμ
Γουίγκαν - Σαουθάμπτον

Уиган - Манчестер Сити. Обзор матча. Кубок Англии 2017/18. 1/8 финала. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα