Συνεχίζουν μαζί Άρσεναλ και Emirates ως το 2024

Συνεχίζουν μαζί Άρσεναλ και Emirates ως το 2024

Συνεχίζουν μαζί Άρσεναλ και Emirates ως το 2024

Η Άρσεναλ έφτασε σε συμφωνία με την αεροπορική εταιρία Emirates για την ανανέωση της χορηγίας στη φανέλα των «Κανονιέρηδων» μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Η χορηγία της Emirates στην Άρσεναλ υφίσταται από το 2006, όταν οι «Κανονιέρηδες» μετακόμισαν στο νέο τους γήπεδο, το οποίο πήρε την ονομασία της αεροπορικής εταιρίας, ενώ διαφήμιση της εταιρίας μπήκε και στις φανέλες της ομάδας.

Το πρωί της Δευτέρας η Άρσεναλ ανακοίνωσε την ανανέωση της χορηγίας με την Emirates ως το καλοκαίρι του 2024. Έτσι για άλλα 6,5 χρόνια η αραβική αεροπορική εταιρία θα είναι ο επίσημος χορηγός των «Κανονιέρηδων» στη φανέλα.

Όσον αφορά το γήπεδο, αυτό θα συνεχίζει να ονομάζεται Emirates Stadium τουλάχιστον ως το 2028, ως αποτέλεσμα ξεχωριστής νέας συμφωνίας που είχε επιτευχθεί μεταξύ των δύο πλευρών από το 2012.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανανέωση της χορηγίας με την Emirates αναφέρεται στην ανακοίνωση της Άρσεναλ ως ένα από τα μεγαλύτερα deal που έχουν επιτευχθεί στο ποδόσφαιρο και το μεγαλύτερο στην ιστορία του συλλόγου.

Best of internet