Χαμός με το VAR και το ακυρωμένο γκολ της Γιουνάιτεντ (pic & vid)

Gazzetta team
Χαμός με το VAR και το ακυρωμένο γκολ της Γιουνάιτεντ (pic & vid)

bet365

Άνω-κάτω έγιναν στο FA Cup με το VAR, το οποίο ακύρωσε γκολ του Χουάν Μάτα στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Χάντερσφιλντ, αλλά οι Άγγλοι ακόμα ψάχνονται για να βγάλουν άκρη.

Ο Μάτα σκόραρε έπειτα από πάσα του Γιανγκ, αλλά οι πανηγυρισμοί κόπηκαν όταν ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κέβιν Φρεντ κάλεσε να συμβουλευτούν το VAR για πιθανό οφσάιντ στη φάση.

Τελικά, μετά από συνεννόηση που είχε, αποφάσισε να μην μετρήσει το γκολ, με τη Γιουνάιτεντ να θεωρεί ότι αδικήθηκε από την τεχνολογία, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα οφσάιντ στη φάση.

Μετά το τέλος του ματς και παρά την πρόκριση, και ο Ζοσέ Μουρίνιο «έβραζε» με αυτή την απόφαση, επισημαίνοντας πως το VAR θα πρέπει να χρησιμοποιείται σύμφωνα με το πρωτόκολλο που υπάρχει για κραυγαλέες περιπτώσεις και όχι για φάσεις όπως αυτή του Μάτα που είναι οριακές.

Σκόραρε ο Κάλινιτς το πρώτο γκολ στον αγώνα Μίλαν – Σαμπντόρια; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Από την άλλη, οι διαιτητές είδαν στην πάσα του Γιανγκ το γόνατο του Μάτα λίγα εκατοστά πιο μπροστά με συνέπεια να μην μετρήσουν το γκολ, ωστόσο κανείς δεν είναι σίγουρος ακόμα και με το VAR αν στη φάση υπάρχει πραγματικά οφσάιντ και αν το γκολ σωστά δεν μέτρησε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα