Κόντε: «Πιστός στην Τσέλσι»

Κόντε: «Πιστός στην Τσέλσι»

Gazzetta team
Κόντε: «Πιστός στην Τσέλσι»

bet365

Ο Αντόνιο Κόντε, μίλησε για τα όσα ακούγονται για το μέλλον του τονίζοντας πως δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να απομακρυνθεί από την Τσέλσι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν σκέφτομαι την πιθανότητα να φύγω από την ομάδα. Είμαι απόλυτα πιστός στην ομάδα, όπως και οι παίκτες μου και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό! Ο προπονητής μιας ομάδας κρίνεται από τα αποτελέσματα. Προερχόμαστε από ένα κακό αποτέλεσμα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

Πρέπει να σταματήσουμε αυτό το αρνητικό σερί και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς ενάντια στη Γουέστ Μπρομ. Δεν θα είναι εύκολο, διότι όπως ξέρετε σε τέτοιες στιγμές η αυτοπεποίθηση δεν είναι υψηλή. Οφείλουμε όμως να εμπιστευτούμε τη δουλειά μας, το ποδόσφαιρο μας και να πάρουμε το τρίποντο!

Τότεναμ - Άρσεναλ Ατελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ο κάθε παίκτης ξέρει καλά ότι πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα. Η εμφάνισή μας με τη Γουότφορντ ήταν εξαιρετικά άσχημη. Οι ευθύνες, είτε στα καλά είτε στα άσχημα, πρέπει να μοιράζονται. Μετά από ένα τέτοιο σερί, λοιπόν, η ευθύνη είναι μοιρασμένη ανάμεσα σε μένα, τους παίκτες και την ομάδα»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα