«Τσέλσι και Άρσεναλ θα κοντραριστούν το καλοκαίρι για Λουίς Ενρίκε»

Gazzetta team
«Τσέλσι και Άρσεναλ θα κοντραριστούν το καλοκαίρι για Λουίς Ενρίκε»

bet365

Δημοσίευμα από τη Βαρκελώνη επιμένει για το ενδιαφέρον της Τσέλσι προς το πρόσωπο του Λουίς Ενρίκε, βάζοντας όμως στο παιχνίδι και την Άρσεναλ σε περίπτωση που ο Αρσέν Βενγκέρ αποχωρήσει.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Βενγκέρ έχει συμβόλαιο στους «Κανονιέρηδες» ως το καλοκαίρι του 2019, ωστόσο υπάρχει μία φήμη ότι ίσως αποχωρούσε από το τιμόνι στο τέλος της σεζόν αν η Άρσεναλ είχε μια πλήρως αποτυχημένη σεζόν.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, λοιπόν, ένας από τους προπονητές που θα εξέταζε σοβαρά η Άρσεναλ θα ήταν ο Λουίς Ενρίκε, τον οποίο έχει στη λίστα της και η Τσέλσι!

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αποφάσισε να διατηρήσει στον πάγκο τον Αντόνιο Κόντε, ωστόσο το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο Ιταλός τεχνικός στο τέλος της σεζόν είναι πολύ πιθανό.

Όπως υποστηρίζει η Mundo Deportivo σε αυτή την περίπτωση η Τσέλσι θα χρειαστεί να κοντραριστεί με την Άρσεναλ για τον Λουίς Ενρίκε.

Καθοριστικό πρόσωπο για μία πιθανή κίνηση της Άρσεναλ προς τον Λουίς Ενρίκε είναι ο νέος διαπραγματευτής των μεταγραφών στους «Κανονιέρηδες», Ραούλ Σανλέχι, ο οποίος γνωρίζεται άριστα με τον Λουίς Ενρίκε από την Μπαρτσελόνα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα