Κορυφαίος στο Βέλγιο για το 2017 ο Αζάρ (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Κορυφαίος στο Βέλγιο για το 2017 ο Αζάρ (vid)

bet365

Ως ο κορυφαίος Βέλγος ποδοσφαιριστής για το 2017 βραβεύτηκε ο bomber της Τσέλσι, Εντέν Αζάρ, για όσα κατόρθωσε την προηγούμενη χρονιά με τους Λονδρέζους και με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 27χρονος μέσος, που οδήγησε την Τσέλσι στην κατάκτηση του τίτλου στην Premier League τη σεζόν 2016/17, αναδείχθηκε κορυφαίος της χρονιάς. Ο Αζάρ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στις επιτυχίες της Τσέλσι, βρίσκοντας δίχτυα 16 φορές σε 36 εμφανίσεις. Παράλληλα, αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες στους «κόκκινους διαβόλους» του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, που προκρίθηκαν ως πρώτοι στον όμιλο των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το καλοκαίρι του 2018.

Δεύτερος αναδείχθηκε ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, τρίτος ο Ρομέλου Λουκάκου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ τέταρτος βρέθηκε ο Ντρις Μέρτενς της Νάπολι. Τις δύο προηγούμενες χρονιές νικητής του σχετικού βραβείου είχε αναδειχθεί ο Ντε Μπρόινε.

Θυμηθείτε τα κατορθώματα του Βέλγου κατά την περσινή χρονιά:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα