Πρόταση της Τσέλσι σε Λουίς Ενρίκε

Πρόταση της Τσέλσι σε Λουίς Ενρίκε

Gazzetta team
Πρόταση της Τσέλσι σε Λουίς Ενρίκε

bet365

Οι Καταλανοί επιμένουν για επαφές ανάμεσα σε Τσέλσι και Λουίς Ενρίκε, υπογραμμίζοντας ότι ήδη έχει πέσει πρόταση στο τραπέζι για συμβόλαιο δυόμιση ετών.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σεβίλλη-Λεγκανές αν σημειωθεί γκολ από το σημείο του πέναλτι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μπορεί από την Αγγλία τα ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι ο Αντόνιο Κόντε παραμένει κανονικά στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, ωστόσο νέο καταλανικό δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι οι «Μπλε» συνεχίζουν να... δουλεύουν την περίπτωση του Λουίς Ενρίκε.

Όπως υποστηρίζει η Sport, η Τσέλσι έχει προτείνει ήδη στον Λουίς Ενρίκε συμβόλαιο δυόμιση ετών και περιμένει την απάντησή του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει πάρει οριστικά την απόφαση να απομακρύνει από τον πάγκο τον Κόντε παρά το γεγονός ότι είναι αναγκασμένος να βάλει για ακόμα μια φορά βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει αποζημίωση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα