Εξετάζει χειμερινή διακοπή η Premier League

Gazzetta team
Εξετάζει χειμερινή διακοπή η Premier League

bet365

Η Premier League επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ποδοσφαιρικούς φορείς για μια πιθανή χειμερινή διακοπή στο πρωτάθλημα.

Η Premier League είναι το πρωτάθλημα όπου οι ομάδες δεν παίρνουν ανάσες, με αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές και φυσικά αγωνιστική δραστηριότητα κάθε τρεις μέρες μέσα στην περίοδο των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Ωστόσο, το πολύ βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων, αλλά και η κακοκαιρία, έχει δημιουργήσει κατά καιρούς σκέψεις για να υπάρξει μια χειμερινή διακοπή στο πρωτάθλημα.

Οι σκέψεις αυτές θα πέσουν πλέον στο τραπέζι καθώς η Premier League επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αλλά και με τη Football League για να δουν αν μπορεί να εφαρμοστεί το συγκεκριμένο μέτρο.

Φυσικά, όπως γίνεται αντιληπτό, σε περίπτωση που παρθεί μια τέτοια απόφαση θα μιλάμε για πολύ μεγάλη είδηση, ειδικά αν η χειμερινή διακοπή τοποθετηθεί μέσα στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές, τις οποίες παραδοσιακά οι Άγγλοι τις έχουν συνδέσει με το ποδόσφαιρο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα