Τσέλσι - Μπόρνμουθ 0-3

Gazzetta team
Τσέλσι - Μπόρνμουθ 0-3

bet365

Η Τσέλσι γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 3-0 από την Μπόρνμουθ στο Λονδίνο και βλέπει την Τότεναμ να πλησιάζει.

Η Τσέλσι ήταν τόσο απασχολημένη με τις μεταγραφές τις τελευταίες ημέρες, που μάλλον ξέχασε ότι έχει παιχνίδι για την Premier League. Με τον Μοράτα τραυματία, τον Μπατσουαγί να φεύγει και τον Ζιρού να παίζει μία ημέρα νωρίτερα για την Άρσεναλ, ο Κόντε έβαλε ξανά τον Αζάρ στην επίθεση. Αυτό, όμως, δεν ήταν το χειρότερο για τους μπλε, που κατέρρευσαν αμυντικά στην επανάληψη, με αποτέλεσμα η Μπόρνμουθ να φύγει με μεγάλη νίκη 3-0 από το Λονδίνο!

Από το πρώτο λεπτό φάνηκαν τα προβλήματα της Τσέλσι και οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να πατάνε καλύτερα. Ο Στάνισλας απείλησε για πρώτη φορά τον Κουρτουά, ο Άιμπ στη συνέχεια, αλλά το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο. Ο ρυθμός ήταν καλύτερος στην επανάληψη, με τον Γουίλσον να κάνει το 0-1 στο 51’, τον Μπέγκοβιτς να βγάζει την προσπάθεια του Αζάρ και στο 64’ ήρθε η καταστροφή, όταν ο Στάνισλας έκανε το 0-2! Με την εικόνα της Τσέλσι όχι μόνο δεν υπήρχε η παραμικρή ελπίδα για αποφυγή την ήττα, ήρθε και ο Άκε να κάνει το τελικό 0-3 στο 67’!

Με... brace του Γουόλκοτ η Εβερτον
Ο Θίο Γουόλκοτ πέτυχε τα πρώτα του γκολ με την Εβερτον, την οποία οδήγησε στην πρώτη της νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια στην Premier League. Ο Αγγλος άνοιξε το σκορ στο 25' ύστερα από την ασίστ του Σίγκουρντσον και λάθος του Τσίλγουελ και στο 39' έγραψε το 2-0 με βολέ από κοντά μετά τη σέντρα του Ρούνεϊ και την κεφαλιά του Κιν. Για την Λέστερ, μείωσε για το τελικό 2-1 στο 71' ο Τζέιμι Βάρντι από τη βούλα του πέναλτι ύστερα από τράβηγμα του Ρούνεϊ στον Ν' Ντιντί - πετυχαίνοντας το 12ο γκολ του στη σεζόν.

Στο «μηδέν» Στόουκ και Γουότφορντ
Η Στόουκ βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού ύστερα από τη μάχη με την Γουότφορντ εντός έδρας και τη λευκή ισοπαλία. Η ομάδα του Πολ Λαμπέρτ κράτησε διαδοχικά clean-sheets για πρώτη φορά από τον περασμένο Μάρτιο, αφού ο Σόκρος μπλοκαρίστηκε και ο Ριτσάρλισον δεν βρήκε στόχο από καλή θέση. Για την Γουότφορντ βασικός ήταν ο Ορέστης Καρνένης, ο οποίος έκανε καταπληκτική επέμβαση στο βολέ του Σακίρι.

Μοιρασιά στο Saint Mary's
Σαουθάμπτον και Μπράιτον δεν πήραν τους βαθμούς που ήθελαν έτσι ώστε να βρεθούν πιο κοντά στην παραμονή μετά το μεταξύ τους 1-1 στο Saint Mary's. Η Μπράιτον έβαλε τέλος στο σερί των 6 αγώνων χωρίς γκολ καθώς ο Γκλεν Μάρεϊ ευστόχησε σε πέναλτι που έκανε ο Χουντ στον Μαρτς στο πρώτο μέρος, όμως στην επανάληψη ο Τζακ Στέφενς ισοφάρισε και χάρισε στους γηπεδούχους έναν βαθμό. Η Σαουθάμπτον παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού φτάνοντας πλέον τους 12 αγώνες χωρίς νίκη. Δοκάρι είχε για τους γηπεδούχους ο Χόιμπιεργκ.

«Κηδεία» η Μπέρνλι στην Νιούκαστλ
Η Νιούκαστλ προηγήθηκε και πίστεψε ότι θα νικήσει 1-0 την Μπέρνλι, η οποία όμως ισοφάρισε στο φινάλε και την άφησε για 8ο σερί εντός έδρας ματς χωρίς τρίποντο (1-1). Ο κεντρικός αμυντικός, Λασέλς, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ μετά το κόρνερ του Κένεντι που έκανε ντεμπούτο, όμως πέντε λεπτά πριν το τέλος η κεφαλιά του Βόουκς πήγε στο δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του keeper, Ντάρλοου, για το 1-1. Με το σκορ στο 0-0 ο Κένεντι κέρδισε πέναλτι αλλά ο Πόουπ απέκρουσε την εκτέλεση του Χοσελού.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα