Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ 0-3

Gazzetta team
Χάντερσφιλντ - Λίβερπουλ 0-3

bet365

H Λίβερπουλ άφησε πίσω της τη... διαβολοβδομάδα, επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Χάντερσφιλντ κι έκανε τεράστιο βήμα για το Champions League. Εντυπωσιακός ο Τσαν, υπέροχο γκολ ο Φιρμίνο!

H Λίβερπουλ άφησε πίσω της μια... άσχημη εβδομάδα, ξεπέρασε τις ήττες από Σουόνσι, Γουέστ Μπρομ και ξέσπασε στη Χάντερσφιλντ. Οι Κόκκινοι ήταν εξαιρετικοί και συνέχισαν την τρομερή παράδοση, αφού η τελευταία τους ήττα από τη νεοφώτιστη ήταν το...1959! Εντυπωσιακό και το γεγονός πως το πιο... πρόσφατο γκολ της Χάντερσφιλντ απέναντι στους Κόκκινους χάνεται κάπου στο 1962! Η ομάδα του Κλοπ βρέθηκε στο +5 από την Τότεναμ και στο +8 από την Αρσεναλ, αντίθετα οι Terriers με την τέταρτη διαδοχική ήττα βρέθηκε μόλις στο +1 από την ζώνη παραμονής.

Οι Κόκκινοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, είχαν τον έλεγχο, όχι όμως και τον τρόπο για να απειλήσουν τους γηπεδούχους. Η λύση για την ομάδα του Κλοπ ήρθε στο 25' όταν ο Τσαν με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ! Η Λίβερπουλ ήταν καλύτερη και ο Φιρμίνο στις καθυστερήσεις του α' μέρους συνέχισε την εξαιρετική παράδοση κόντρα στις νεοφώτιστες αφού πέτυχε το 8ο γκολ του (και δυο ασιστ). Στην επανάληψη η Χάντερσφιλντ προσπάθησε να αντιδράσει, είχε ένα καλό τέταρτο (60'-75'), χωρίς όμως να πετύχει κάτι. Ετσι, στο 77' ο εξαιρετικός Τσαν κέρδισε πέναλτι και ο Σαλάχ διαμόρφωσε το 3-0 από την άσπρη βούλα.

Χάντερσφιλντ: Λεσλ, Γιόργκενσεν, Λεβ (79' Ινς), Σίντλερ, Κονγκολό, Χαντεργκιονάι, Χογκ, Μόι (79' Φαν Λα Παρα), Μπίλινγκ, Ντεπουάτρ, Μουνιέ (63' Κουανέρ)

Λίβερπουλ: Κάριους, Λόβρεν, Μίλνερ, Γκόμες, Ρόμπερτσον, Μάτιπ, Χέντερσον (83' Βαϊνάλντουμ), Μανέ, Τσαν, Φιρμίνο (89' Σολάνκε), Σαλάχ (83' Τσάμπερλεϊν)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα