Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρομ 2-3

Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρομ 2-3

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Γουέστ Μπρομ 2-3

bet365

Ανφιλντ, το... σπίτι της Γουέστ Μπρομ, αφού μετά το «Χ» στο πρωτάθλημα, πήρε και την πρόκριση στο κύπελλο επικρατώντας 3-2! Το VAR ακύρωσε γκολ στη φιλοξενούμενη, έδωσε πέναλτι στους Κόκκινους, αλλά το έχασε ο Φιρμίνο!

Αυτή κι αν είναι παράδοση... Η Λίβερπουλ του Γίργκεν Κλοπ έμεινε τρίτη διαδοχική σεζόν εκτός κυπέλλου στον 4ο γύρο κι έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάποια κούπα εντός σεζόν! Η Γουέστ Μπρομ συνεχίζει να κάνει ζημιά στους Κόκκινους, αφού μετά την ισοπαλία στο πρωτάθλημα, πήρε και την πρόκριση στο Ανφιλντ, επικρατώντας 3-2! Ετσι, μπήκε τέλος στο σερί των 19 αήττητων εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις για τη Λίβερπουλ, με την Μπρομ να γίνεται η πρώτη ομάδα από τον Οκτώβριο του 2014 (Ρεάλ Μαδρίτης) που σκοράρει τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο μέσα στο «Άνφιλντ».

Ηταν ίσως το πιο συναρπαστικό 20λεπτο στη φετινή χρονιά στο Νησί! Μόλις στο 6ο λεπτό οι Κόκκινοι άνοιξαν το σκορ. Ο Σαλάχ νικήθηκε από τον Φόστερ, ο Εβανς ήταν... εκτός και ο Φιρμίνο με υπέροχη λόμπα κατάφερε να πετύχει το 1-0! Χρειάστηκαν μόλις 71 δεύτερα για να απαντήσει η Γουέστ Μπρομ, με τον Ροδρίγκες να ισοφαρίζει με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή! Στο 11ο λεπτό ο ίδιο παίκτης πέτυχε το δεύτερο τέρμα έπειτα από ασίστ του Γκιμπς.

Τη σκυτάλη πήρε το... VAR και σε τρία λεπτά το Ανφιλντ έζησε απίστευτες καταστάσεις. Στο 19΄ ακυρώθηκε το γκολ του Ντόουσον για επιθετικό φάουλ στον Φιρμίνο, ενώ στο 22' δόθηκε πέναλτι στον Σαλάχ! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φιρμίνο, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Η Λίβερπουλ πίεσε για την ισοφάριση, αλλά τα αμυντικά κενά ήταν πολλά. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήρθε το τρίτο χτύπημα με το αυτογκόλ του Μάτιπ!

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ είχε τον έλεγχο, αλλά όχι την ουσία. Ωστόσο, στο 78ο λεπτό, ο Μοχάμεντ Σαλάχ με συρτό σουτ έβαλε την ομάδα του στο κόλπο. Η πίεση έγινε ασφυκτική, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μιας και στις καθυστερήσεις ο Φόστερ με υπέροχη επέμβαση νίκησε τον Φαν Ντάικ.

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μορένο, Βαϊνάλντουμ, Τσαν (65’ Μίλνερ), Τσάμπερλεϊν (65’ Ινγκς), Μανέ (65’ Χέντερσον), Σαλάχ, Φιρμίνο

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Έβανς, Ντόουσον, Γκιμπς (37’ Χεγκάζι), Μπραντ, Νιόμ, Κριχόβιακ, Λίβερμορ, Μπάρι (71’ Γιάκομπ), Ροδρίγκες, Κανού (39’ Φίλιπς)

Ливерпуль - Вест Бромвич. Обзор матча. Кубок Англии, 4-й раунд. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα