Η UEFA ψάχνει τον Αλέξις Σάντσες!

Gazzetta team
Η UEFA ψάχνει τον Αλέξις Σάντσες!

bet365

Λίγες μέρες αφού τελείωσε το σίριαλ της μεταγραφής του από την Αρσεναλ στην Γιουνάιτεντ, οι δύο ομάδες έχουν μπλεξίματα με την UEFA η οποία... ψάχνει τον Χιλιανό.

Ολα ξεκίνησαν στην αρχή αυτής της εβδομάδας, όταν άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Αρσεναλ για να υποβάλλουν κάποιους ήδη επιλεγμένους παίκτες από έλεγχο anti-doping, κάτι που είναι συνηθισμένο στις ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος την Δευτέρα (22/01) δεν βρισκόταν εκεί, καθώς είχε πάρει άδεια για να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ. Η Αρσεναλ δεν είχε ενημερώσει για το ταξίδι του παίκτη και οι άνθρωποι της UEFA, ακολουθώντας το πρωτόκολο, ενημέρωσαν ότι ο Σάντσες δεν πέρασε από το έλεγχο. Πλέον τα δύο club πρέπει να λογοδοτήσουν στην Ομοσπονδία και να εξηγήσουν τους λόγους που δεν πέρασε από τον έλεγχο ο Αλέξις, ο οποίος αναμένεται αυτή την εβδομάδα να κάνει ντεμπούτο με τους Red Devils.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα