Μπρίστολ - Μάντσεστερ Σίτι 2-3

Gazzetta team
Μπρίστολ - Μάντσεστερ Σίτι 2-3

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε (και) εκτός έδρας την Μπρίστολ Σίτι (2-3) και πέρασε στον τελικό του League Cup Αγγλίας για 6η φορά στην ιστορία της.

Οι Πολίτες είχαν νικήσει 2-1 στο Etihad την ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Championship και επικράτησαν και εκτός έδρας (2-3). Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρέταξε την ομάδα του με βασικούς και την είδε να σφραγίζει την πρόκριση στον τελικό του League Cup αν και προς στιγμής πέταξε προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 43' άνοιξε το σκορ η Σίτι, όταν η επιμονή του Μπερνάρντο Σίλβα έδωσε τη δυνατότητα στον Σανέ να κάνει το 0-1 με δεξί σουτ μέσα από την περιοχή και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους σε αντεπίθεση (49'), έπειτα από πάσα του Σανέ, ο Αγουέρο έκανε το 0-2 με τελείωμα στα πλαϊνά δίχτυα.

Η Μπρίστολ τα έδωσε όλα στη συνέχεια. Στο 64' ο Πακ με ζυγισμένη κεφαλιά νίκησε τον Μπράβο για το 1-2 και στο 94' ο Φλιντ με τελείωμα από κοντά έπειτα από συρτή πάσα από δεξιά, ο Φλιντ ισοφάρισε σε 2-2. Η Μπρίστολ είχε μία ακόμα κατεβασιά για να το... θαύμα που θα έστελε την αναμέτρηση στην παράταση, όμως στην κόντρα δέχθηκε τρίτο γκολ καθώς στο 96' ο Σανέ γύρισε για τον Ντε Μπρόινε ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-3. Οι Citizens θα παίξουν στον τελικό με μία εκ των Αρσεναλ - Τσέλσι, που παίζουν στο Emirates μετά το 0-0 του Stamford Bridge.

Μπρίστολ Σίτι (Λι Τζόνσον): Στιλ, Φλιντ, Μάγκνουσον (46' Μπέικερ), Ράιτ, Μπράιαν, Σμιθ, Πακ, Ριντ, Μπράουνχιλ, Γουόλς (46' Ντιεντιού), Πάτερσον (73' Κεντ).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Μπράβο, Οταμέντι, Γουόκερ (85' Ντανίλο), Στόουνς, Νταβίδ Σίλβα, Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε, Ζίντσενκο, Σανέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Αγουέρο (82' Γκουντογκάν).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα