Κοζορώνης στο Gazzetta για Μαυροπάνο: «Το μυστικό του η αφοσίωση στο ποδόσφαιρο και η ταπεινότητα»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Κοζορώνης στο Gazzetta για Μαυροπάνο: «Το μυστικό του η αφοσίωση στο ποδόσφαιρο και η ταπεινότητα»! (vid)

bet365

Ο Βαλάντης Κοζορώνης είναι ένας ακόμα παλιός συμπαίκτης του Ντίνου Μαυροπάνου που αποκαλύπτει στο Gazzetta.gr το πιο δυνατό του... όπλο και το μεγάλο του μυστικό που τον πήγε μέχρι την Άρσεναλ!
Μπορεί να συνεχίζει την καριέρα του στην σκωτσέζικη Χάμιλτον, ωστόσο αποτελεί μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που ξέρει πολύ καλά τον Μαυροπάνο από την φετινή τους συνύπαρξη στον ΠΑΣ. Ο λόγος για τον Βαλάντη Κοζορώνη που τον γνωρίζει και ως παίκτη αλλά και σαν χαρακτήρα και προσωπικότητα. Ο 25χρονος μέσος μιλώντας στο Gazzetta.gr για το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας του νεαρού αμυντικού και την τεράστια μεταγραφή του στην Άρσεναλ ήταν ξεκάθαρος. Και πολύ συγκεκριμένος για το πως έφτασε εκεί που είναι σήμερα...
Ο Κοζορώνης έχει να λέει πως «για μένα το πλέον σημαντικό είναι η πίστη του στις δυνάμεις του και τα μεγάλα του προσόντα και το πόσο ταπεινός και αφοσιωμένος είναι σε αυτό που κάνει. Αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Όσο θυμάμαι τον Ντίνο έτσι ήταν».
Συνεχίζει λέγοντας πως «μπορώ να σας πω με σιγουριά το πόσο καλός αθλητής και σωστός επαγγελματίας και με ταπεινότητα είναι. Είναι ένα παιδί που βάζει κάτω το κεφάλι και δουλεύει και δουλεύει καλά και πολύ και αυτό φαίνεται στο γήπεδο και φάνηκε και στην μεταγραφή του. Έχει πολύ ταλέντο. Είναι ένα τεράστιο ταλέντο και του αξίζει να βρίσκεται εκεί που πήγε στην Άρσεναλ. Άξιζε αυτήν την μεταγραφή. Θεωρώ πως μπορεί και ακόμα περισσότερα και ψηλότερα με βάση τα όσα έχω δει από εκείνον και ξέρω». Δεν παρέλειψε φυσικά να ευχηθεί κάθε επιτυχία στον Ντίνο Μαυροπάνο για την παρουσία του στην Άρσεναλ και το μέλλον του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα