Θέλει τον Μάρκο Σίλβα η Σαουθάμπτον

Gazzetta team
Θέλει τον Μάρκο Σίλβα η Σαουθάμπτον

bet365

Η καρέκλα του τεχνικού της Σαουθάμπτον, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο τρίζει και στους «Άγιους» βλέπουν τον Μάρκο Σίλβα ως πιθανό αντικαταστάτη του.

Παίξε νόμιμα στο Μπρίστολ Σίτι - Μάντσεστερ Σίτι και η Sportingbet.gr σε ανταμείβει*, ακόμα κι αν χάσεις! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Μάρκο Σίλβα απολύθηκε την Κυριακή από τον πάγκο της Γουότφορντ, ωστόσο δεν αποκλείεται να βρει γρήγορα νέα δουλειά και μάλιστα στην Premier League!

Το κλίμα για τον τεχνικό της Σαουθάμπτον, Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο είναι βαρύ και στο στρατόπεδο των «Αγίων» κάνουν σοβαρές σκέψεις να λύσουν τη συνεργασία τους.

Σύμφωνα με τη Sun το πρώτο όνομα στη λίστα της Σαουθάμπτον είναι αυτό του Μάρκο Σίλβα. Μάλιστα, οι «Άγιοι» είχαν ενδιαφερθεί για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού και πέρυσι τον Μάιο, πριν αυτός υπογράψει τελικά στη Γουότφορντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα