Σουόνσι - Λίβερπουλ 1-0

Gazzetta team
Σουόνσι - Λίβερπουλ 1-0

bet365

Λίγες ημέρες μετά την τεσσάρα στη Σίτι η Λίβερπουλ γνώρισε ήττα - σοκ 1-0 από τη Σουόνσι στην Ουαλία, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να ξεφύγει από την Τότεναμ!

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Σεβίλλη - Ατλέτικο Μαδρίτης αν o Αντουάν Γκριεζμάν πετύχει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αστάθεια, το μεγαλύτερο εμπόδιο της Λίβερπουλ στο δρόμο για τη διάκριση! Πριν λίγες ημέρες έκανε το ματς της χρονιάς με τη Σίτι, της έσπαγε το αήττητο και σκορπούσε θύελλα ενθουσιασμού στους φίλους της. Το βράδυ της Δευτέρας στην Ουαλία έκανε από τις χειρότερες εμφανίσεις στη σεζόν και η ήττα 1-0 από τη Σουόνσι την κράτησε μόλις στο +2 από την 5η Τότεναμ! Γκάφα ο Φαν Ντάικ, δοκάρι στο 90'+ ο Φιρμίνο! Ανάσα για τη Σουόνσι, βρέθηκε στο -3 από τη ζώνη παραμονής!

Η Λίβερπουλ είχε τον έλεγχο στο α' μέρος, πίεσε αρκετά τους Ουαλούς, η κατοχή άγγιξε το 70%, ενώ είχε και δυο φάσεις για γκολ. Στο 23ο η κεφαλιά του Φαν Ντάικ κατέληξε άουτ, ενώ στο 32' από πάσα του Ολλανδού ο Σαλάχ δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα. Οι «Κύκνοι» στην πρώτη τους ευκαιρία βρήκαν δίχτυα! Από γκάφα του Φαν Ντάικ και λάθος διώξιμο, η μπάλα έφτασε στον Μόουσον, ο οποίος με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το 1-0. Οι Κόκκινοι θα μπορούσαν να απαντήσουν στις καθυστερήσεις του α' μέρους, αλλά το σουτ του Μανέ από πάσα του Σαλάχ δεν βρήκε στόχο.

Ιδιο σκηνικό και στην επανάληψη, απόλυτος έλεγχος του ματς από την ομάδα του Κλοπ, αλλά χωρίς ουσία. Την φαουλάρα του Σαλάχ εξουδετέρωσε ο Φαμπιάνσκι, όπως και το σουτ του Ινγκς στο 77'! Οι Κόκκινοι αύξησαν την πίεση στο τελευταίο δεκάλεπτο και στις καθυστερήσεις είχαν μοναδική ευκαιρία να πάρουν τον βαθμό, αλλά η κεφαλιά του Φιρμίνο σταμάτησε στο δεξί δοκάρι!

Σουόνσι: Φαμπιάνσκι, Μόουσον, Φερνάντεζ, Φαν ντερ Χορν, Νότον, Όλσον, Κλούκας, Φερ, Κι, Ντάιερ (64’ Κάρολ), Αγιού (79’ Αγιού)

Λίβερπουλ: Κάριους, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Γκόμεζ, Ρόμπερτσον, Εμρέ Τσαν, Βαϊνάλντουμ (73’ Ινγκς), Τσάμπερλεν (68’ Λαλάνα), Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα