O Μαυροπάνος είναι σαν ένας τεράστιος Ελληνας θεός

O Μαυροπάνος είναι σαν ένας τεράστιος Ελληνας θεός

Gazzetta team
O Μαυροπάνος είναι σαν ένας τεράστιος Ελληνας θεός

bet365

Οι Αγγλοι μπορεί να μην είχαν ιδέα για το ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος αλλά μετά το ματς με την u23 της Γιουνάιτεντ γέμισε το twitter...

Μπορεί στην Ελλάδα να λατρεύουμε τις μεταγραφές και τα νέα πρόσωπα, αλλά στην Αγγλία η... ψύχωση για προσθήκες είναι μεγαλύτερη. Για παράδειγμα μπορείτε να φανταστείτε τους φίλους του Ολυμπιακού στο άκουσμα της μεταγραφής του Παπέ Σισέ να κάνουν... scouting σε κάποιο παιχνίδι της Κ20 των «ερυθρολεύκων»; Ε, οι φίλοι της Αρσεναλ είδαν όλο το παιχνίδι με την U23 της Γιουνάιτεντ για να δουν ποιος είναι αυτός ο Μαυροπάνος που έκλεισε ο Αρσέν Βενγκέρ στην Αρσεναλ...


«Μαυροπάνος. Εξαιρετικός στις πάσες και με τα δύο πόδια, έχει εξαιρετική συναίσθηση και είναι πολύ καλός στον αέρα. Η Αρσεναλ βρήκε ακόμα ένα διαμάντι...»


«Ο Μαυροπάνος δείχνει εξαιρετικός. Δυνατός. Γρήγορος. Βασικά ένα τανκ. Εχει χαρακτήρα. Πολλές ελπίδες για αυτόν...»


«Μα τι ταΐζουν τα παιδιά στην Ελλάδα; Αυτός ο Μαυροπάνος είναι τεράστιος...»


«Πρώτες εντυπώσεις για τον Μαυροπάνο. Δείχνει να είναι ένας ball-playing κεντρικός αμυντικός με καλή τεχνική. Δείχνει σκληρός αλλά συγκροτημένος και μόλις έκανε μια βαθιά μπαλιά με το εξωτερικό του δεξιού του ποδιού ενώ ήταν υπό πίεση»


«Μαυροπάνος, ο Ελληνας Μπονούτσι;»


«Ο Μαυροπάνος είναι θηρίο»


«Ο Μαυροπάνος πρέπει να τρώει κουτάβια για πρωινό. Ελπίζω να συνεχίζει να παίζει έτσι»


«Ο Μαυροπάνος δείχνει τεράστιος και γρήγορος στο γήπεδο. Είμαι ήδη εντυπωσιασμένος»


«Η U23 της Αρσεναλ παίζει ωραίο ποδόσφαιρο. Και ο Μαυροπάνος δείχνει σαν ένας τεράστιος Ελληνας θεός εκεί έξω»


«Η Αρσεναλ υπέγραψε ένα μεγάλο όνομα. Και το όνομά του είναι Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Δεν αστειεύονται όταν είναι να υπογράψουν μεγάλα ονόματα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα