Επίσημα Γκράθια στην Γουότφορντ

Επίσημα Γκράθια στην Γουότφορντ

Gazzetta team
Επίσημα Γκράθια στην Γουότφορντ

bet365

Η Γουότφορντ ανακοίνωσε ότι ο Χάβι Γκράθια θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάρκο Σίλβα στον πάγκο.

Η Γουότφορντ αποφάσισε να απολύσει τον Μάρκο Σίλβα και ο άνθρωπος που θα τον αντικαταστήσει έχει περάσει επίσης από τους πάγκους της χώρας μας. Οι Hornets ανακοίνωσαν και επίσημα την πρόσληψη του Χάβι Γκράθια, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Η τελευταία δουλειά του 47χρονου τεχνικού ήταν στη Ρωσία στον πάγκο της Ρούμπιν Καζάν από την οποία απολύθηκε το περασμένο καλοκαίρι. Στην Ελλάδα βρέθηκε για πρώτη φορά το 2011, όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βόλου. Στη Θεσσαλία έμεινε μόλις για λίγους μήνες, καθώς τον Αύγουστο του ίδιου έτους αποχώρησε μετά τη διάλυση του συλλόγου. Δεν έμεινε για πολύ χρόνο εκτός δουλειάς στη χώρα μας, καθώς τον Νοέμβριο ανέλαβε την Κέρκυρα, όπου έμεινε μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2012. Ακολούθησαν οι δουλειές σε Αλμερία, Οσασούνα και Μάλαγα, πριν έρθει η μετακόμιση στο Καζάν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα