Μαν. Σίτι - Νιούκαστλ 3-1

Gazzetta team
Μαν. Σίτι - Νιούκαστλ 3-1

bet365

H Σίτι διατήρησε το εντός έδρας αήττητο (3-1) και ο Αγουέρο συνέχισε τις απίθανες εμφανίσεις με τη Νιούκαστλ. Χατ τρικ ο Αργεντίνος και στο +12 οι Πολίτες από τη Γιουνάιτεντ.

Ο Σέρχιο Αγουέρο έκανε ακόμα ένα μεγάλο ματς απέναντι στις Καρακάξες, πέτυχε χατ τρικ, το έβδομο στην καριέρα του στην Premier League και οδήγησε τη Σίτι σε άνετη εντός έδρας νίκη 3-1. Ηταν το 14ο τέρμα του Αργεντίνου κόντρα στη Νιούκαστλ, οι Πολίτες συνέχισαν την απίθανη παράδοση (12 ματς αήττητοι) και βρέθηκαν στο +12 από την Γιουνάιτεντ. Απίθανη στιγμή στο ματς, η ασίστ του Σανέ!

Η Σίτι είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 18' ο Στέρλινγκ βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Η παρουσία του Νταβίδ Σίλβα στο ματς έδωσε το κάτι παραπάνω στους Πολίτες, ωστόσο από τα πόδια του Ντε Μπρόινε ήρθε το πρώτο χτύπημα! Από την 10η (!) ασίστ του Βέλγου στο 34ο λεπτό, ο Αγουέρο βρήκε τη μπάλα όσο έπρεπε και την έστειλε στα δίχτυα. Οι Πολίτες συνέχισαν την πίεση και σε δυο λεπτά έχασαν ισάριθμες ευκαιρίες, αλλά τόσο ο Ντε Μπρόινε στο 39' όσο και ο Αγουέρο στο 41' δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Η εικόνα της Μάντστεστερ μπορεί να μην ήταν ελκυστική, αλλά και η Νιούκαστλ δεν ήταν σε θέση να φανεί απειλητική.

Στο 62ο λεπτό ο Στέρλινγκ με ωραία ενέργεια... κέρδισε έξυπνα το πέναλτι και ο Αγουέρο πέτυχε το 2-0 από την άσπρη βούλα. Οι Καρακάξες στην πρώτη τους φάση (67') μπήκαν ξανά στο κόλπο. Ο Κλαρκ έβγαλε ωραία ασίστ στον Μέρφι και ο τελευταίος με υπέροχο πλασέ σημείωσε το 2-1. Οι Πολίτες δεν αγχώθηκαν, στο 71' είχαν δοκάρι με τον Στέρλινγκ και στο 83' ο Αγουέρο σφράγισε το τρίποντο. Ο Σανέ έκανε την κορυφαία ενέργεια της καριέρας του, μοίρασε ιδανικά στον Αργεντίνο ο οποίος διαμόρφωσε το 3-1! Ηταν το 16ο γκολ του στη σεζόν και για πέμπτη διαδοχική χρονιά πετυχαίνει 15+ τέρμα στην Premier League.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Οταμέντι, Στόουνς, Γουόκερ, Ζίντσενκο, Φερναντίνιο, Ντ. Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Σανέ (87’ Ντίαθ), Στέρλινγκ (86’ Μπ. Σίλβα), Αγουέρο

Νιούκαστλ: Ντάρλοου, Λάσκελς, Κλαρκ, Μανκίγιο (66’ Γιέντλιν), Ντάμετ, Ντιαμέ, Χέιντεν, Σέλβι, Μέφι, Ατσού (64’ Πέρεθ), Χοσέλου (76’ Γκέιλ)

Манчестер Сити - Ньюкасл Юнайтед. Обзор матча. АПЛ, Тур 24 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα