Επιβεβαίωσε για Σάντσες και Μκιταριάν ο Βενγκέρ

Gazzetta team
Επιβεβαίωσε για Σάντσες και Μκιταριάν ο Βενγκέρ

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε πως το deal με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του Αλέξις Σάντσες, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και η μετακίνηση του Χένρικ Μκιταριάν στην Άρσεναλ, είναι κοντά στο να πραγματοποιηθεί.

Λεγκανές - Ρεάλ Μαδρίτης Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν πλέον για να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες στους «Κόκκινους Διαβόλους» και της μετακίνησης του Χένρικ Μκιταριάν στους «Κανονιέρηδες» ως μέρος του deal.

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε πως η υπόθεση είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί, ενώ άφησε να εννοηθεί πως η Άρσεναλ θα προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις με το όνομα του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να παίζει δυνατά.

«Είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί. Ο μισθός του Μκιταριάν δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Πρόκειται για μια ανταλλαγή παικτών που ο ένας θα αναπληρώσει τον άλλο. Μετά από αυτό παραμένουμε ενεργοί στο μεταγραφικό παζάρι», υπογράμμισε ο Βενγκέρ, ο οποίος παράλληλα ξεκαθάρισε πως ο Μεσούτ Οζίλ δεν θα αποχωρήσει από το ρόστερ της Άρσεναλ τον Ιανουάριο, παρότι το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα