Επιβεβαίωσε για Σάντσες και Μκιταριάν ο Βενγκέρ

Gazzetta team
Επιβεβαίωσε για Σάντσες και Μκιταριάν ο Βενγκέρ

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε πως το deal με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του Αλέξις Σάντσες, στο οποίο θα περιλαμβάνεται και η μετακίνηση του Χένρικ Μκιταριάν στην Άρσεναλ, είναι κοντά στο να πραγματοποιηθεί.

Λεγκανές - Ρεάλ Μαδρίτης Με ειδική προσφορά*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μόνο οι λεπτομέρειες απομένουν πλέον για να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες στους «Κόκκινους Διαβόλους» και της μετακίνησης του Χένρικ Μκιταριάν στους «Κανονιέρηδες» ως μέρος του deal.

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιβεβαίωσε πως η υπόθεση είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί, ενώ άφησε να εννοηθεί πως η Άρσεναλ θα προχωρήσει και σε άλλες μεταγραφικές κινήσεις με το όνομα του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ να παίζει δυνατά.

«Είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί. Ο μισθός του Μκιταριάν δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Πρόκειται για μια ανταλλαγή παικτών που ο ένας θα αναπληρώσει τον άλλο. Μετά από αυτό παραμένουμε ενεργοί στο μεταγραφικό παζάρι», υπογράμμισε ο Βενγκέρ, ο οποίος παράλληλα ξεκαθάρισε πως ο Μεσούτ Οζίλ δεν θα αποχωρήσει από το ρόστερ της Άρσεναλ τον Ιανουάριο, παρότι το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα