Το... έσωσε στα πέναλτι η Τσέλσι (vid)

Το... έσωσε στα πέναλτι η Τσέλσι (vid)

Gazzetta team
Το... έσωσε στα πέναλτι η Τσέλσι (vid)

bet365

Η Τσέλσι τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Νόριτς, πάγωσε στις καθυστερήσεις (1-1), αλλά πήρε την πρόκριση στη ρώσικη ρουλέτα (5-3 πεν.). Δυο παίκτες των Μπλε αποβλήθηκαν στην παράταση.

Μεγάλες εκπλήξεις* κάθε μέρα στο Ζωντανό Καζίνο! (21+) * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οι Μπλε τα βρήκαν... σκούρα κόντρα στη Νόριτς στο Στάμφορντ Μπριτζ και στις καθυστερήσεις δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης. Ολοκλήρωσαν την παράταση με εννέα παίκτες, αλλά στη ρώσικη ρουλέτα ευστόχησαν και στις πέντε εκτελέσεις. Η παράδοση συνεχίστηκε, αφού οι Λονδρέζοι έχουν πάρει την πρόκριση για τον 4ο γύρο του κυπέλλου 20 διαδοχικές φορές.

Οι Μπλε μπήκαν δυνατά στο ματς, πίεσαν και είχαν τρεις καλές ευκαιρίες με τον Γουίλιαν, χωρίς όμως ο Βραζιλιάνος να βρει στόχο. Στο 26' ο κεραυνός του Ντρίνκγουοτερ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, όμως με τον ίδιο τρόπο απάντησαν οι φιλοξενούμενοι πέντε λεπτά αργότερα με το σουτ του Ολιβέιρα. Στο 55' ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους, ο Κένεντι έκανε τη σέντρα και ο Μπατσουαγί υπό το βλέμμα του Μόγιες (ήταν στο Στάμφορντ Μπριτζ) πέτυχε το 1-0. Η Νόριτς προσπάθησε να απαντήσει και στο 61' είχε δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Μέρφι! Τα «Καναρίνια» πίεσαν και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λιούις με κεφαλιά πήγε το ματς στην παράταση. Ηταν το 4ο τέρμα που δέχεται μετά το 90' στη φετινή διοργάνωση! Στην παράταση η Τσέλσι πίεσε, διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι του Γουίλιαν, έχασε μια καλή ευκαιρία με τον Μοράτα, ενώ είδε δυο παίκτες της, τον Πέδρο και τον Μοράτα να αποβάλλονται!

Στη ρώσικη ρουλέτα οι Μπλε παρουσιάστηκαν με ένα... τραγικό στατιστικό, αφού είχαν χάσει τα 10 από τα 13 τελευταία πέναλτι σε όλες τις διοργανώσεις! Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης ήταν άψογοι! Γουίλιαν, Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Καντέ και Αζάρ έστειλαν τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Καμπαγιέρο νίκησε τον Ολιβέιρα στο πρώτο πέναλτι της Νόριτς.

Στη φάση των «32» του κυπέλλου βρέθηκε η Σουόνσι, η οποία επικράτησε 2-1 της Γουλβς! Οι Ουαλοί μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 11ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Αγιού. Οι «Λύκοι» ανέβασαν ρυθμό στην επανάληψη και στο 66' ο Ντιόγκο πέτυχε το 1-1! Ωστόσο, η αντίδραση των Ουαλών ήρθε τρία λεπτά αργότερα, με τον Μπονί να διαμορφώνει το 2-1! Κύπελλο... τέλος για τη Μπόρνμουθ! Η ομάδα του Ντάις γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα 3-0 από τη Γουίγκαν και πλέον στρέφει το βλέμμα της στο στόχο της παραμονής. Ο Μορσι στο 9ο άνοιξε το σκορ, στο 73' ο Μπερν πέτυχε το 2-0 και στο 76' ο Ελντερ διαμόρφωσε το 3-0.

Челси - Норвич. Обзор матча. Кубок Англии. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Αναλυτικά τα ζευγάρια στη φάση των «32»:

Λίβερπουλ – Γουέστ Μπρομ

Πίτερμπρο – Λέστερ

Χάντερσφιλντ – Μπέρμιγχαμ

Νοτς Κάουντι – Σουόνσι

Γιόβιλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Ρέντινγκ

Κάρντιφ – Μάντσεστερ Σίτι

ΜΚ Ντονς – Κόβεντρι

Μίλγουολ – Ρότσντεϊλ

Σαουθάμπτον – Γουότφορντ

Μίντλεσμπρο – Μπράιτον

Γουίγκαν – Γουέστ Χαμ

Χαλ – Νότιγχαμ Φόρεστ

Νιούπορτ – Τότεναμ

Τσέλσι – Νιούκαστλ

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Πρέστον

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα