Γι' αυτό έφυγε από την Έβερτον ο Μιραλάς!

ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Γι' αυτό έφυγε από την Έβερτον ο Μιραλάς!

Γι' αυτό έφυγε από την Έβερτον ο Μιραλάς!

Ο Κέβιν Μιραλάς επέλεξε να αφήσει την Έβερτον και να πάει δανεικός στον Ολυμπιακό, αφού δεν ήταν ευχαριστημένος από την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων της ομάδας.

Jackpot* σε περιμένουν στα παιχνίδια της Sportingbet.gr! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στον Ολυμπιακό θα βρίσκεται μέχρι το τέλος της σεζόν ως δανεικός ο Κέβιν Μιραλάς και αγγλικό Μέσο αποκάλυψε τον λόγο που ο Βέλγος ήθελε να φύγει από την Έβερτον.

Ο 30χρονος είχε παίξει σε μόλις 2 ματς της Premier League φέτος, ενώ του είχε μεταφερθεί πως θα πάρει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τον Ρόναλντ Κούμαν

Σύμφωνα με την «Daily Star» ο Βέλγος ήταν απογοητευμένος στην Έβερτον από το ξεκίνημα των φιλικών παιχνιδιών. Ο Μιραλάς δεν είχε πρόβλημα με τον τωρινό τεχνικό Σαμ Άλαρνταις, αλλά δεν του άρεσε η στάση της διοίκησης και ο τρόπος που του συμπεριφέρθηκε ο Κούμαν.

Επιπλέον στο κείμενο τονίζεται πως ο Μιραλάς όταν είχε φύγει από τον Ολυμπιακό, είχε πει πως μια μέρα θα γυρίσει στο Πειραιά, κάτι που τελικά έκανε. Παράλληλα αναφέρεται πως πέρασε εξαιρετικά στην Ελλάδα, κάνοντας σπουδαία ματς με τους «ερυθρόλευκους» και αγαπήθηκε από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Μιραλάς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με την Έβερτον και οι Αγγλοι ανέφεραν πως δεν υπάρχει δικαίωμα αγοράς για τον Ολυμπιακό κάτι που δεν ισχύει όμως. Εχει μπει στο deal μια ρήτρα αγοράς που ο Ολυμπιακός έχει πρόθεση να καλύψει για να κρατήσει και του χρόνου τον Μιραλάς.

Best of internet