Μαν. Γιουνάιτεντ – Στόουκ 3-0

Μαν. Γιουνάιτεντ – Στόουκ 3-0

bet365

Η Γιουνάιτεντ επικράτησε εύκολα 3-0 της Στόουκ, πέρασε στη 2η θέση και περιμένει το «ΟΚ» του Αλέξις Σάντσες για να συνεχίσει ακόμα πιο δυνατά στη σεζόν! Αρνητικό ρεκόρ για Στόουκ.

Με το βλέμμα στην... απάντηση του Αλέξις Σάντσες, η Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-0 της Στόουκ, βρέθηκε στο +3 από Λίβερπουλ, Τσέλσι, ενώ κράτησε την αντίπαλό της κάτω από την επικίνδυνη ζώνη! Οι Κόκκινοι που είναι κοντά στον Χιλιανό σταρ είχαν εξαιρετικά διαστήματα, έχασαν ευκαιρίες, ενώ είδαν τον Λουκάκου να σκοράρει στο πρωτάθλημα έπειτα από ένα μήνα περίπου! Οι Πότερς που θα μπορούσαν να είχαν βρει δίχτυα στο α' μέρος, στρέφουν το βλέμμα στην επόμενη μέρα και στη νέα σελίδα που ανοίγεται με τον Λάμπερτ στον πάγκο τους (ήταν στις εξέδρες του Ολντ Τράφορντ).

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν μπορούσε να φανταστεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφού μόλις στο 9ο λεπτό η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ. Ο Πογκμπά μοίρασε στον Βαλέντσια και ο τελευταίος με απίθανο τελείωμα με το αριστερό πέτυχε το 1-0. Ηταν το τρίτο γκολ του στη φετινή Premier League (σε 19 ματς) όσα είχα πετύχει τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν! Η Στόουκ αντέδρασε και σε ένα δεκάλεπτο είχε τρεις δυνατές ευκαιρίες να βρει δίχτυα, αλλά ο Αϊρλαντ αποδείχθηκε μοιραίος. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός τόσο στο 16' όσο και στο 21' βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά... κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ! Στο 25' ήταν η σειρά του Μότινγκ να αστοχήσει από πολύ κοντά! Αντίθετα, η Μάντσεστερ είχε ουσία και στη δεύτερη μεγάλη ευκαιρία που της παρουσιάστηκε βρήκε δίχτυα. Ο Πογκμπά έστρωσε ωραία στον Μαρσιάλ και ο Γάλλος με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Αλλωστε, η Στόουκ είναι η... αγαπημένη του Γάλλου, αφού έχει σκοράρει εναντίον της και στα τρία τελευταία ματς εντός για το πρωτάθλημα. Η Στόουκ θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια έχοντας μειώσει, αλλά ο Ντε Χέα αντέδρασε σωστά στο σουτ του Σακίρι!

Το σκηνικό στην επανάληψη διαφορετικό, η Γιουνάιτεντ κυκλοφορούσε καλά τη μπάλα και απειλούσε διαρκώς. Στο 59' ο Μαρσιάλ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά νικήθηκε από τον Μπάτλαντ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Λουκάκου μοίρασε στον Λίνγκαρντ, ο τελευταίος έστρωσε στον Μάτα, αλλά ο Ισπανός χάλασε μια ωραία προσπάθεια της ομάδας του. Στο 66ο λεπτό ο Βέλγος βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά νικήθηκε από τον γκολκίπερ της Στόουκ! Το ξέσπασμα του Λουκάκου ήρθε στο 72', βρέθηκε με την πλάτη στο τέρμα από πάσα του Μαρσιάλ, γύρισε ωραία και βρήκε δίχτυα στο πρωτάθλημα έπειτα από ένα μήνα (στις 17/12 το τελευταίο γκολ), φτάνοντας παράλληλα τα 11 γκολ! Αλλωστε, η φιλοξενούμενη έγινε η πρώτη ομάδα στο top -5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που δέχεται 50 τέρματα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Βαλένσια, Σο, Μάτιτς, Πογκμπά, Μάτα, Λίνγκαρντ (80’ Φελαϊνί), Μαρσιάλ (80’ Ράσφορντ), Λουκάκου

Στόουκ: Μπάτλαντ, Ζουμά, Ίντι, Μπάουερ, Τίμον (46’ Βίμερ), Φλέτσερ, Άλεν, Άιρλαντ, Σακίρι, Τσούπο-Μοτίνγκ (61’ Σόμπι), Κράουτς (70’ Ντιούφ)

Манчестер Юнайтед - Сток Сити. Обзор матча. АПЛ, Тур 23 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα