Ενα καράβι λίρες και το 7 στον Αλέξις!

Γιώργος Κοντογεώργης
Ενα καράβι λίρες και το 7 στον Αλέξις!

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποφασίσει να πάρει τον Αλέξις Σάντσες από την Αρσεναλ και του δίνει μισθό 350.000 λίρες την εβδομάδα και τη φανέλα με το 7.

Legend όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζ Μπεστ, Ερικ Καντονά; Ακόμα όχι, όμως τα χρήματα που θα παίρνει ο Χιλιανός, αν τελικά υπογράψει στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, θα τον βάλουν σε τέτοια κατηγορία. Οπως προκύπτει από τα τελευταία ρεπορτάζ από το Νησί, οι Κόκκινοι Διάβολοι τα παίζουν όλα για όλα για τον 29χρονο, στον οποίο εκτός από 350.000 λίρες την εβδομάδα, του προσφέρουν τη θρυλική φανέλα με τον αριθμό 7 που έχουν φορέσει υπερπαίκτες στο παρελθόν.

Από τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστό ότι η Αρσεναλ θέλει 35 εκατ. λίρες για να τον δώσει τον Ιανουάριο και η Μάντσεστερ Σίτι όχι μόνο δεν φτάνει τις απαιτήσεις των Λονδρέζων αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσει τον μισθό που δίνει η συμπολίτισσα. Στους Πολίτες ο υπερηχητικός φέτος, Κέβιν Ντε Μπρόινε, θα επιβραβευτεί με νέο συμβόλαιο που θα βάζει στον λογαριασμό του 220.000 λίρες την εβδομάδα και μόνο μαζί με τα δικαιώματα εικόνας και όλα τα bonus θα φτάνει το ρευστό που του δίνει η Γιουνάιτεντ.

Είναι εύκολα κατανοητό ότι δύσκολα θα χαλάσει του Αλέξις στην Γιουνάιτεντ, παρότι στην Σίτι θα έβρισκε τον άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκε για έναν χρόνο στην Μπαρτσελόνα, Πεπ Γουαρδιόλα. Στο Old Trafford όμως, έχουν ακόμα δουλίτσα να κάνουν, αφού στην Αρσεναλ ψάχνονται ταυτόχρονα για τον άμεσο αντικαταστάτη του Χιλιανού. Οι Reds Devils είναι διατεθειμένοι να μιλήσουν για τον Χένρικ Μχιταριάν, όμως ο Αρσέν Βενγκέρ δεν φαίνεται να θέλει τον Αρμένιο εξτρέμ και προτιμά τον Αντονί Μαρσιάλ, που όμως είναι ένας παίκτης που δεν θέλει να αποχωριστεί ο Μουρίνιο.

Αν τελικά οι αριθμοί επαληθευτούν, ο Αλέξις Σάντσες θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Premier League καθώς θα αφήσει πολύ πίσω τον Πολ Πογκμπά, που αμείβεται με 290.000 λίρες την εβδομάδα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα