Προσφέρει μυθικό συμβόλαιο σε Σάντσες η Γιουνάιτεντ!

Gazzetta team
Προσφέρει μυθικό συμβόλαιο σε Σάντσες η Γιουνάιτεντ!

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός από τις απαιτήσεις της Άρσεναλ και του ατζέντη του Αλέξις Σάντσες, ετοιμάζεται να ικανοποιήσει απόλυτα και τον ίδιο τον Χιλιανό άσο με ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει 18 εκατομμύρια λίρες τον χρόνο!

Τα δίνει όλα για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πήρε το πάνω χέρι σε σχέση με τη Μάντσεστερ Σίτι που επίσης τον διεκδίκησε και πλέον έχει βάλει την υπόθεση στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Γιουνάιτεντ αναμένεται να δώσει στην Άρσεναλ το ποσό των 35 εκατομμυρίων λιρών, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του Σάντσες λήγει το καλοκαίρι, αλλά και στον ατζέντη του παίκτη 5 εκατομμύρια λίρες που ζητάει ως προμήθεια.

Όπως αποκαλύπτουν τα αγγλικά Μέσα, η Γιουνάιτεντ προσφέρει και στον Αλέξις Σάντσες ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, το οποίο αποδεικνύει την έντονη επιθυμία στο στρατόπεδο των «Κόκκινων Διαβόλων» να δουν τον Χιλιανό σταρ στο Όλντ Τράφορντ.

Η Γιουνάιτεντ, λοιπόν, προσφέρει στον Σάντσες παραπάνω από 350.000 την εβδομάδα, κάτι δηλαδή που θα εκτινάξει τις ετήσιες αποδοχές του στα 18 εκατομμύρια λίρες!

Οι εξελίξεις πλέον αναμένονται άμεσα, ίσως και εντός των επόμενων 48 ωρών, κάτι που άφησε να εννοηθεί και με τις δηλώσεις του ο Αρσέν Βενγκέρ μετά την ήττα από την Μπόρνμουθ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα