Πεπ: «Εξαιρετική η Λίβερπουλ, δεν ήμασταν καλοί στην κατοχή»

Gazzetta team
Πεπ: «Εξαιρετική η Λίβερπουλ, δεν ήμασταν καλοί στην κατοχή»

bet365

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, εκθείασε την Λίβερπουλ και τόνισε ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο.

«Είναι η πρώτη μας ήττα. Η άσχημη είδηση είναι ότι χάσαμε έτσι και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ για το εξαιρετικό ματς που έκανε. Ξέραμε ότι είναι εξαιρετική ομάδα. Εμείς δεν ήμασταν καλοί στην κατοχή, ούτε στην επανάκτηση της μπάλας. Χάσαμε για λίγο τον έλεγχο και δεχθήκαμε πολλά γκολ για ένα διάστημα 10 λεπτών» είπε ο 47χρονος και συνέχισε. Πρέπει να μάθουμε από την ήττα μας. Είμαστε νεανική ομάδα και όταν ήμασταν καλύτεροι μας τιμώρησαν στα λάθη μας. Νικήσαμε πολλά ματς στα τελευταία λεπτά και το καλύτερο είναι ο χαρακτήρας που έχουμε δείξει. Πάντα κατακτούσα τίτλους, πάντα έχανα βαθμούς και αγώνες. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να χάνεις. Πρέπει να επανέλθουμε. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι να γίνουμε πρωταθλητές».

*Ο Καταλανός ρωτήθηκε για τον Αλέξις Σάντσες και απάντησε ότι «είναι παίκτης της Αρσεναλ» ενώ για τον Ντελφ επιβεβαίωσε πως «θα μείνει εκτός για λίγο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα