«Χρυσάφι» στον ατζέντη του Σάντσες στρώνει η Γιουνάιτεντ για το deal!

Gazzetta team
«Χρυσάφι» στον ατζέντη του Σάντσες στρώνει η Γιουνάιτεντ για το deal!

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τον Μίνο Ραϊόλα για τις μεταγραφές των Πογκμπά και Λουκάκου ετοιμάζεται να απλώσει... χρυσάφι και στα πόδια του ατζέντη του Αλέξις Σάντσες προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία για τη μεταγραφή του Χιλιανού άσου.

Η Γιουνάιτεντ δεν έχει διστάσει να χρυσοπληρώσει τους ατζέντηδες για να ολοκληρώσει μεταγραφές στο παρελθόν. Αυτό το ξέρει καλά ο Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος έβγαλε συνολικά 63 εκατομμύρια λίρες από τις μεταγραφές των Πολ Πογκμπά και Ρομέλου Λουκάκου στους «Κόκκινους Διαβόλους».

Έτσι, ο ατζέντης του Σάντσες, Φερνάντο Φελίσεβιτς, έχοντας... μυριστεί χρήμα, έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις του επιδιώκοντας να βάλει στην τσέπη του ένα πάρα πολύ καλό ποσό για να τελειώσει τη μετακίνηση του πελάτη του στο «Όλντ Τράφορντ».

Ο Φελίσεβιτς από εκεί που ζητούσε 5 εκατομμύρια λίρες ως αμοιβή, πλέον αξιώνει τα διπλάσια (10 εκατομμύρια λίρες) προκειμένου να προχωρήσει τις συζητήσεις και σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η Γιουνάιτεντ δεν θα διστάσει να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του!

Αν αυτό συμβεί, τότε ο δρόμος για τη μετακίνηση του Σάντσες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανοίξει διάπλατα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα