«Σφήνα της Γιουνάιτεντ για Σάντσες»

Δημήτρης Βέργος
«Σφήνα της Γιουνάιτεντ για Σάντσες»

bet365

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο τις τελευταίες ώρες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε σφήνα στη διεκδίκηση της απόκτησης του Αλέξις Σάντσες, για τον οποίο έχει καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση η Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «Πολίτες» έχουν καταθέσει πρόταση 20 εκατομμυρίων λιρών στην Άρσεναλ για τον Αλέξις Σάντσες, ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχουν αποκτήσει σοβαρό ανταγωνιστή για την απόκτησή του.

Όπως υποστηρίζει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε σε επαφή με την πλευρά του παίκτη, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον.

Το «μπάσιμο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε λίγη ώρα αργότερα και ο Guardian, ο οποίος μάλιστα υποστηρίζει πως η πρόταση των «Κόκκινων Διαβόλων» είναι μεγαλύτερη από αυτήν της Μάντσεστερ Σίτι, αγγίζοντας τα 25 εκατομμύρια λίρες.

Μάλιστα, στο τραπέζι η Γιουνάιτεντ έριξε και τον Χένρικ Μκιταριάν ως αντάλλαγμα και πλέον η «μάχη» μεταξύ των δύο ομάδων του Μάντσεστερ για τον Χιλιανό άσο των «Κανονιέρηδων» φουντώνει για τα καλά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα