Ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ στην αστυνομία για... Μπάρκλεϊ

Gazzetta team
Ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ στην αστυνομία για... Μπάρκλεϊ

bet365

Η Τσέλσι απέκτησε τον Ρος Μπάρκλεϊ έναντι 15 εκατ. λιρών, ωστόσο αυτός που... αντέδρασε έντονα ήταν ο Δήμαρχος του Λίβερπουλ που αφήνει αιχμές για... απάτη!

Απίθανα πράγματα στην Premier League, με τον Δήμαρχο του Λίβερπουλ, Τζόε Αντερσον να εμφανίζεται... εξοργισμένος για τη μεταγραφή του Ρος Μπάρκλεϊ στην Τσέλσι! Ο λόγος; Τα 15 εκατ. λίρες που δαπανήθηκαν για το deal, όταν πριν λίγους μήνες οι Μπλε έδιναν 35 εκατ.! O Δήμαρχος του Λίβερπουλ ήρθε σε επαφή με την αστυνομία για τη συγκεκριμένη συμφωνία θέλοντας να ερευνήσει «αν έχει σημειωθεί κάποια απάτη»! Η εκρηκτική επιστολή του Τζόε Άντερσον προς την FA και την Premier League έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Νησί. Εξάλλου, ο διάσημος φίλαθλος της Εβερτον είναι δυσαρεστημένος για το ότι ο παίκτης δεν έπαιξε αυτό το διάστημα, με συνέπεια το τελικό κόστος της μεταγραφής να είναι πολύ μικρότερο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα