Ανακοίνωσε Μπάρκλεϊ η Τσέλσι

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Μπάρκλεϊ η Τσέλσι

bet365

Η Τσέλσι ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αγγλου μέσου, Ρος Μπάρκλεϊ, από την Εβερτον. Υπογραφή σε συμβόλαιο για 5.5 χρόνια έβαλε ο 24χρονος.

Ο κεντρικός μέσος είχε μπει στο 'ψυγείο' από την Εβερτον από τη στιγμή που είχε κάνει σαφές ότι θέλει να αποχωρήσει και αυτό τελικά συνέβη και επίσημα. «Το να έχω ένα τέτοιο νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου σε ένα club όπως είναι η Τσέλσι, είναι απίστευτο για μένα. Δεν βλέπω την ώρα να συνεχίσω από το σημείο που σταμάτησα τη σεζόν. Ελπίζω να βελτιωθώ και τα γκολ να έρθουν στο παιχνίδι μου» είπε στις πρώτες του δηλώσεις ως Μπλε ο Αγγλος, του οποίου το συμβόλαιο έληγε στο τέλος της σεζόν και αποκτήθηκε αντί 'μόλις' 15 εκατ. λιρών. Η διευθύντρια του club, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα, πρόσθεσε. «Ο Ρος είναι ένας παίκτης που είχαμε σε εκτίμηση εδώ και πολύ καιρό και σίγουρα θα αποδειχθεί σημαντικός για την Τσέλσι. Εχει εξαιρετικά τεχνικά και σωματικά χαρακτηριστικά, όπως και μεγάλη εμπειρία στην Premier League. Τον καλωσορίζουμε και περιμένουμε να τ0ν δούμε σε δράση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα