Βενγκέρ: «Μπορεί σε γερμανική ομάδα δανεικός ο Μαυροπάνος»

Θοδωρής Βασίλης
Βενγκέρ: «Μπορεί σε γερμανική ομάδα δανεικός ο Μαυροπάνος»

bet365

Ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για το Κύπελλο Αγγλίας αναφέρθηκε ξανά στον Μαυροπάνο και τόνισε πως είναι πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός σε γερμανική ομάδα.

Λίβερπουλ – Έβερτον. Αξεπέραστο live στοίχημα με μεγάλες αποδόσεις (21+)

Η Άρσεναλ ετοιμάζεται για τον αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για το Κύπελλο Αγγλίας και ο Αρσέν Βενγκέρ στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε και στο νέο απόκτημα της ομάδας, τον Κωνσταντίνο Μαυροπανο.

Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» ξεκαθάρισε πως ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός θα παραχωρηθεί δανεικός για να αποκτήσει εμπειρίες, τονίζοντας πως δεν αποκλείεται η ομάδα που θα παραχωρηθεί να είναι γερμανική.

«Το πλάνο είναι να δοθεί δανεικός. Μπορεί να είναι ένας γερμανικός σύλλογος. Προτιμώ να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο και να κερδίσει εμπειρίες. Είναι 20 ετών και δεν είναι έτοιμος να παίξει σε εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα