Τότεναμ - Γουέστ Χαμ 1-1

Gazzetta team
Τότεναμ - Γουέστ Χαμ 1-1

bet365

Η Τότεναμ είχε 25 τελικές, όμως η Γουέστ Χαμ χάρη στη ρουκέτα του Ομπιάνγκ και τις επεμβάσεις του Αντριάν έφυγε με 1-1 από το Wembley αφήνοντας τους Spurs σε απόσταση από την 4άδα.

Λίβερπουλ – Έβερτον. Αξεπέραστο live στοίχημα με μεγάλες αποδόσεις (21+)

Αν και ήταν καλύτερη από την αρχή μέχρι το τέλος η ομάδα του Ποκετίνο δεν κατάφερε να γίνει η μοναδική της Premier League με 4x4 μέσα στις γιορτές μετά το 1-1 με τους Hammers στο Wembley. Μονότερμα ήταν το ματς στο πρώτο μέρος, με την Τότεναμ να κάνει πολλές πάσες και να ψάχνει υπομονετικά το γκολ κόντρα στo σύνολο του Μόγιες που δεν είχε κανένα πρόβλημα να παίξει κλειστά από την αρχή. Στο 28' το ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Κέιν απέκρουσε ο Αντριάν όπως συνέβη και στο επόμενο με το αριστερό του Σον. Στο 34' ο Οριέ έφυγε από δεξιά και με κεφαλιά έδωσε πολύ καλά στον Κέιν, ο οποίος όμως προσπάθησε να κάνει κοντρόλ και το έχασε όπως και την ευκαιρία. Το πρώτο έκλεισε με τη φάση στο 45' για τους Spurs όταν το αριστερό του Ερικσεν εκτός περιοχής βρήκε στον Ριντ αλλά ο Αντριάν είχε καλά αντανακλαστικά και το έβγαλε με το ένα χέρι.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη. Ο Ντέλε Αλι απείλησε δύο φορές στο πρώτο τέταρτο και στο 67' η Τότεναμ είχε τη μεγαλύτερη φάση της όταν ο Κέιν έκανε την προσποίηση και το σουτ όμως κοντραρίστηκε και η κεφαλιά του Ντέλε Αλι πέρασε άουτ. Υστερα από 20 τελικές των γηπεδούχων, στο 70' η Γουέστ Χαμ είχε την πρώτη της προσπάθεια. Και τι προσπάθεια ήταν αυτή; Ο Πέδρο Ομπιάνγκ έπιασε απίστευτη φωτοβολίδα από τα 25 μέτρα στο παραθυράκι και τίναξε τα δίχτυα του Γιορίς για το 0-1!

Η Τότεναμ συνέχισε αμέσως μετά το γκολ να πιέζει και ο Κέιν είχε ακόμα δύο προσπάθειες που σταμάτησαν στον Αντριάν (72', 73'), ο οποίος είπε 'όχι' και στον Ερικσεν στο 75' ενώ ο Κουγιατέ έκανε στο 77' τσαφ σε κεφαλιά μόνος του. Ο Ποκετίνο έριξε μέσα... όποιον είχε και στο 84' η Τότεναμ ισοφάρισε όταν ο Σον πήρε από τον Λαμέλα και με τρομερό σουτ εκτός περιοχής εκτέλεσε τον ανίκητο, Αντριάν, γράφοντας το 1-1. Αν και στο τελευταίο κομμάτι οι Spurs πίεσαν για το νικητήριο γκολ, η πιο καλή στιγμή ήταν στο 85' για την Γουέστ Χαμ με τον Αντρέ Αγιού.

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Ντέιβις (82' Γιορέντε), Βερτόνγκεν, Σάντσες, Οριέ, Ντάιερ (74' Γουανιάμα), Σισοκό (74' Λαμέλα), Αλι, Ερικσεν, Σον, Κέιν.

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Αντριάν, Ριντ, Ογκμπόνα, Ράις, Σαμπαλέτα, Μαζουακού, Νομπλ, Ομπιάνγκ, Κουγιατέ, Λαντσίνι (85' Αντι Κάρολ), Τσιτσαρίτο (65' Αντρέ Αγιού).

Тоттенхэм - Вест Хэм. Обзор матча. АПЛ, Тур 21 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα