Σουόνσι - Τότεναμ 0-2

Gazzetta team
Σουόνσι - Τότεναμ 0-2

bet365

Με Γιορέντε και Ντέλε Αλι η Τότεναμ πέρασε από την Ουαλία κόντρα στην Σουόνσι (0-2) και βλέπει καθαρά την 4άδα. Μεγάλο διπλό η Κρίσταλ Πάλας.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο πέρασε στην 5η θέση της Premier League, πάνω από την Αρσεναλ, και με αγώνα λιγότερο στο -4 από την Λίβερπουλ. Ενα γκολ - από θέση οφσάιντ - του πρώην «κύκνου» Γιορέντε στην αρχή και ένα του Ντέλε Αλι στο φινάλε καθάρισαν τον αγώνα για τους Spurs που έφτασαν τις τρεις σερί νίκες. Στο 12' ο Ερικσεν εκτέλεσε το φάουλ για τους φιλοξενούμενους και ο Γιορέντε με κεφαλιά από αντικανονική θέση νίκησε τον Φαμπιάνκσι (0-1). Ο Βάσκος επιθετικός λίγο έλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ όντας ακάλυπτος αλλά στο 41' το 'τσίμπημά' του πέρασε άουτ. Στο δεύτερο μέρος η Τότεναμ είχε σε μεγάλο βαθμό τον νου της στο να διατηρήσει το αποτέλεσμα και οι καλύτερες φάσεις ήταν για την Σουόνσι. Στο 69' με κεφαλιά ο Φαν Ντερ Χορν είχε δοκάρι και λίγο νωρίτερα ο Αγιού ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια κόπηκε την τελευταία στιγμή. Ο πρώτος σκόρερ του 2017, Χάρι Κέιν, δεν ξεκίνησε, όμως μπήκε αλλαγή και στο 89' έφτιαξε ουσιαστικά το γκολ για τον Ντέλε Αλι, ο οποίος πήρε τη μακρινή μπαλιά και με διπλή προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Σουόνσι (Κάρλος Καρβαλιάλ): Φαμπιάνσκι, Ολσον, Ράνχελ (53' Νάρσινγκ), Φερνάντες, Φαν Ντερ Χουρν, Μόσον, Ντάιερ (71' Μπέρνι), Κλούκας, Κάρολ (78' Ράουτλετζ), Σάντσες, Αγιού.

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Βερτόνγκεν, Τρίπιερ, Ντέιβις, Σάντσες (59' Γουανιάμα), Λαμέλα (77' Σισοκό), Ερικσεν, Αλι, Ντάιερ, Γιορέντε (68' Κέιν), Σον.


Oh! Caroll!
Η Γουέστ Χαμ μπήκε με το δεξί στο 2018 επικρατώντας 2-1 εντός έδρας της Γουέστ Μπρομ. Ανατροπή για τα Σφυριά με σούπερ Κάρολ, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ κι έβγαλε την ομάδα εκτός επικίνδυνης ζώνης! Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στον πάτο της βαθμολογίας, αφού η τελευταία νίκη τους χάνεται στα μέσα Αυγούστου! Η Γουέστ Μπρομ κατάφερε να παγώσει τη Γουέστ Χαμ, αφού στο 30' από πάσα του Ροντόν ο ΜακΛιν πέτυχε το 1-0. Οι Λονδρέζοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 59' ο Κάρολ πέτυχε το πρώτο γκολ του στη σεζόν για το 1-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κάρολ από πάσα του Αρναούτοβιτς διαμόρφωσε το 2-1.


Με ανατροπή και «Μίλι» η Πάλας!
Η Κρίσταλ Πάλας δεν μπόρεσε να σπάσει το αήττητο της Σίτι στο τέλους του 2017, ωστόσο μπήκε με το δεξί στη νέα χρονιά και με διπλό... παραμονής! Οι Λονδρέζοι επικράτησαν 2-1 της Σαουθάμπτον στο Σεντ Μέρις, βρέθηκαν στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, την ώρα που οι Αγιοι είναι στο όριο της. Στο 17' ο Λονγκ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά στην επανάληψη η ομάδα του Χόντγκσον αντέδρασε κι έκανε την ανατροπή. Στο 69' ο ΜακΑρθουρ πέτυχε το 1-1 και στο 80' ο Μιλιβόγιεβιτς με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-1!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα