Μπράιτον – Μπόρνμουθ 2-2

Gazzetta team
Μπράιτον – Μπόρνμουθ 2-2

bet365

Η Μπράιτον προηγήθηκε δύο φορές, μπορούσε να καθαρίζει το παιχνίδι, όμως δεν το έκανε και το πλήρωσε, με την Μπόρνμουθ να παίρνει το βαθμό (2-2).

Στο πρώτο ματς του 2018 στην Premier League η Μπράιτον δίκαια νιώθει ότι έχασε δύο βαθμούς. Η ομάδα του Χιούτον ήταν καλύτερη, προηγήθηκε δύο φορές, αλλά στο 79’ είδε τον Γουίλσον να κάνει το τελικό 2-2 για την Μπόρνμουθ και να δίνει στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό.

Στο 150ό ματς του Χιούτον στον πάγκο των γηπεδούχων, η Μπράιτον μπήκε δυνατά, έπαιξε επιθετικά και έφτασε στο γκολ μόλις στο 5’ με τον Νοκαέρ. Αυτή η επιθετική τακτική, όμως, έφερε και κενά στην άμυνα και έδωσε τη δυνατότητα στον Κουκ να κάνει το 1-1 στο 33’, σκορ που έμεινε μέχρι το ημίχρονο και μάλλον η Μπόρνμουθ ένιωθε τυχερή που τα πράγματα έμειναν έτσι.

Και πάλι, όμως, οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση και πήραν το προβάδισμα με τον Μάρεϊ στο 48’. Το ματς ήταν ανοιχτό, με την Μπράιτον να δείχνει πιο κοντά στο γκολ, αλλά στο 79’ η μία κόντρα διαδεχόταν την άλλη στην περιοχή της, με τον Γουίλσον να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να σώζει το βαθμό για τους φιλοξενούμενους.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα