Κρίσταλ Πάλας - Αρσεναλ 2-3

Gazzetta team
Κρίσταλ Πάλας - Αρσεναλ 2-3

bet365

Ο Βενγκέρ έφτασε τον Σερ Αλεξ στα 810 ματς στην PL και ο Σάντσες του έκανε δώρο το πρώτο εκτός έδρας διπλό (3-2) σε λονδρέζικο ντέρμπι στο 2017. Το πάλεψε η Πάλας, αλλά ο Χιλιανός ήταν εντυπωσιακός.

Νέα χρονιά με μεγάλες προσφορές* και 500+ δημοφιλή φρουτάκια! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γκολ και ρεκόρ στο Σέλχαρστ Παρκ, με την Αρσεναλ να κερδίζει την Πάλας 3-2 και να γίνεται... αφεντικό στην πρωτεύουσα με 120 νίκες σε λονδρέζικες μονομαχίες! Ο Βενγκέρ ισοφάρισε το ρεκόρ του Σερ Αλεξ με 810 ματς στην Premier League, ενώ ο Σάντσες με δυο γκολ έσπασε την... κατάρα για την ομάδα του, αφού της χάρισε το πρώτο διπλό σε ντέρμπι Λονδίνου στο 2017! Οι Κανονιέρηδες βρέθηκαν στο -1 από την τετράδα, ενώ έσπασαν το αήττητο της Πάλας (μετρούσε οκτώ ματς χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα).

Η Αρσεναλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε, πήρε τον έλεγχο και με κατοχή που άγγιζε το 70% προσπάθησε να κάνει τη ζημιά στους «Αετούς». Στο 9' είχε την πρώτη φάση με το σουτ του Τσάκα, ενώ στο 21' ο Γουίλσιρ δε βρήκε στόχο! Ωστόσο, στο 25' η ομάδα του Βενγκέρ κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ! Ο Λακαζέτ γύρισε εξαιρετικά, το σουτ έβγαλε εντυπωσιακά ο Σπερόνι, αλλά ο Τσάκα από κοντά πέτυχε το 1-0! Η Πάλας δεν μπόρεσε να αντιδράσει, ενώ η Αρσεναλ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ! Στο 30΄ ο Σάντσες έβγαλε σε θέση βολής τον Οζίλ, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Σπερόνι! Πέντε λεπτά αργότερα ο Λακαζέτ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά το σουτ κατέληξε μόλις άουτ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν ορεξάτοι στο β' μέρος και στο 49' έφεραν το ματς στα ίσα! Ο Ζαχά έκανε την πάσα και ο Τάουνσεντ με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-1. Ο Χόντγκσον πέρασε στο ματς τον ΜακΑρθουρ στη θέση του Καμπάιγ για περισσότερη πίεση και στο 55' είδε τον Λόφτους - Τσικ να χάνει καλή ευκαιρία!

Ωστόσο, ο Αλέξις το πήρε το πάνω του και στο 62΄ με ένα τρομερό τελείωμα από δύσκολη θέση σημείωσε το 2-1! Πριν προλάβει η Πάλας να αντιδράσει, είδε τον Χιλιανό να σκοράρει για δεύτερη φορά (66'). Εντυπωσιακή η ασίστ του Γουίλσιρ, ακόμα καλύτερο το κατέβασμα και το τέρμα του Σάντσες, που έφτασε τα 7 στο φετινό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι δεν το παράτησαν, η είσοδος του Σακό και του Μενσά βοήθησε την Πάλας και στο 90' κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Τόμκινς. Αλλά ως εκεί, με την Αρσεναλ να κρατά ένα πολύτιμο τρίποντο...

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Κέλι (80’ Φοσού-Μενσά), Νταν, Τόμκινς, Σλουπ, Καμπάιγ (53’ ΜακΆρθουρ), Μιλιβόγεβιτς, Λόφτους-Τσικ (70’ Σακό), Τάουνσεντ, Ζαχά, Μπεντέκε

Άρσεναλ: Τσεχ, Τσέιμπερς, Μουστάφι, Κοσιελνί, Μπεγερίν, Κολάσινατς, Τζάκα (87’ Μάιτλαντ-Νάιλς), Γουίλσιρ, Οζίλ, Σάντσες, Λακαζέτ (75’ Κοκλέν)

Кристал Пэлас - Арсенал. Обзор матча. АПЛ, Тур 20 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα