Αρσεναλ - Λίβερπουλ 3-3

Gazzetta team
Αρσεναλ - Λίβερπουλ 3-3

bet365

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε 0-2 νωρίς στο δεύτερο μέρος, κατέρρευσε άμεσα δεχόμενη 3 γκολ σε 5 λεπτά από την Αρσεναλ, που με τη σειρά της ισοφαρίστηκε σε 3-3 σε ένα εντελώς παρανοϊκό ματς!

Σε όσους αρέσει να βλέπουν πολλά γκολ, Αρσεναλ και Λίβερπουλ προσέφεραν ματσάρα, όμως αμφότερες έκαναν κακό στον εαυτό τους στη μάχη για την 4άδα της Premier League. Οι Reds ήταν μόνοι τους στο γήπεδο για 50 λεπτά, όμως δέχθηκαν τρία γκολ σε χρόνο-ρεκόρ και μάλλον πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που ισοφάρισαν. Αποδοκιμάστηκε ο Αλέξις Σάντσες, απίστευτο το τρίτο γκολ της Αρσεναλ, που έμεινε εκτός του top-4.

Με την Αρσεναλ να ξεκινά με μεγαλύτερη διάθεση επιθετικά ξεκίνησε το ματς, όμως γρήγορα φάνηκε ότι η Λίβερπουλ θα ήταν η μοναδική ομάδα με κάτι ουσιαστικό στα πρώτα 45'. Στο 13' ο Κλοπ έχασε τον Χέντερσον με τραυματισμό και έβαλε τον Μίλνερ και η Λίβερπουλ άρχισε να απειλεί. Το αριστερό του Κουτίνιο πέρασε έξω (14'), οι δύο κεφαλιές του Φιρμίνο (22', 24') δεν έκαναν για λίγο τη ζημιά για να ανοίξει το σκορ στο 26' τελικά ο Κουτίνιο με κεφαλιά πάνω από τον Τσεχ ύστερα από πάσα του Σαλάχ που κόντραρε στον Κοσιελνί (0-1). Η Αρσεναλ προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν μπορούσε να φτιάξει ούτε φάση και αντίθετα, οι Merseysiders ήταν εκείνοι που βρέθηκαν πιο κοντά στο γκολ στο φινάλε του πρώτου μέρους. Στο 44' ύστερα από μπαλιά του Μίλνερ ο Κοσιελνί έκανε λάθος, ο Σαλάχ νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Τσεχ και ο Μανέ από τρομερή θέση με γυριστό έστειλε την μπάλα άουτ, ενώ μερικά δευτερόλεπτα μετά ο Αιγύπτιος έκανε τσαφ μέσα από την περιοχή υπό εξαιρετικές προϋποθέσεις για να πάνε οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-1.

Και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, μόνο η Λίβερπουλ υπήρχε. Στο 48' ο Σαλάχ νικήθηκε από τον Τσεχ και στο 52' ήρθε το γκολ από τον Αιγύπτιο εξτρέμ με πλασέ έξω από την περιοχή (0-2), όμως αυτό που θα ακολουθούσε, δύσκολα θα μπορούσε να το φανταστεί κάποιος που έβλεπε το ματς. Στο 53' ο Μπεγιερίν έκανε τη σέντρα, ο Γκόμες κοιμήθηκε και ο Αλέξις με κεφαλιά μείωσε σε 1-2 και στο 56' με σουτάρα εκτός περιοχής - που όμως πήγε στο κέντρο - ο Τσάκα νίκησε τον Μινιολέ για το 2-2. Στο 59' η ομάδα του Βενγκέρ έριξε την τρίτη και καλύτερη κανονιά καθώς μετά το τακουνάκι του Λακαζέτ, ο Οζίλ έσκαψε σεμιναριακά την μπάλα για το 3-2.

Το επόμενο κομμάτι του αγώνα δεν παραδόξως δεν είχε γκολ, όμως στην πρώτη της επόμενη φάση η Λίβερπουλ ισοφάρισε δίνοντας συνέχεια στα απίθανα πράγματα που έβλεπαν οι θεατές που ήταν στο Emirates. Στο 71' το αριστερό σουτ του Φιρμίνο έσπασε τα δάχτυλα του Τσεχ για το 3-3, οι προπονητές έκαναν κινήσεις από τους πάγκους, όμως το γκολ δεν ήρθε ποτέ για κανέναν αφού Μπεγιερίν και Σαλάχ έχασαν από μία καλή ευκαιρία μέχρι το φινάλε.

Αρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Τσεχ, Μέιλαντ-Νάιλς, Μορεάλ (46' Μουστάφι), Κοσιελνί, Μπεγιερίν, Τσάκα, Γουίλσιρ, Οζίλ, Ιβόμπι (78' Γουέλμπεκ), Σάντσες (89' Γουόλκοτ), Λακαζέτ.

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Λόβρεν, Κλάβαν, Γκόμες, Ρόμπερτσον, Χέντερσον (13' Μίλνερ), Τσαν, Μανέ (80' Βαϊνάλντουμ), Κουτίνιο (84' Τσάμπερλεϊν), Σαλάχ, Φιρμίνο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα