Σαλάχ: «Θέλω τίτλους με τη Λίβερπουλ»

Σαλάχ: «Θέλω τίτλους με τη Λίβερπουλ»

Gazzetta team
Σαλάχ: «Θέλω τίτλους με τη Λίβερπουλ»

bet365

Ο Σαλάχ σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο Ανφιλντ και ονειρεύεται τίτλους με τη Λίβερπουλ!

Ο Σαλάχ βρήκε ξανά δίχτυα έγινε ο πρώτος παίκτης της Λίβερπουλ μετά τον Ίαν Ρας που πετυχαίνει 20 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις) πριν τα Χριστούγεννα και τονίζει πως θέλει τίτλους! «Ξέρω ότι δεν έχουμε κατακτήσει την Premier League για πολλά χρόνια, οπότε θα ήθελα πολύ να την κερδίσω με τη Λίβερπουλ. Αλλωστε, έχουμε εξαιρετική ομάδα, εξαιρετικό προπονητή» τόνισε ο Αιγύπτιος.

Ο φορ της Λίβερπουλ στάθηκε και στην προηγούμενη θητεία του στην Αγγλία, λέγοντας: «Όταν πάω κάπου πάντα λέω στον εαυτό μου ότι πρέπει να μάθω από εκεί και πιστέψτε με έμαθα πολλά στην Τσέλσι. Εγινα πιο επαγγελματίας, καλύτερος άνθρωπος και παίκτης. Ήταν μεγάλο βήμα στην καριέρα μου».

Οσο για την ατμόσφαιρα του Ανφιλντ, ο Σαλάχ κατέληξε: «Όταν ήμουν στην Τσέλσι αγωνίστηκα για πρώτη φορά στο Άνφιλντ. Είπα στον εαυτό μου, πως πρέπει να παίξω σε αυτή την έδρα. Ήταν απίστευτη, πραγματικά. Είμαι χαρούμενος που παίζω εδώ για τη Λίβερπουλ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα