Το... διπλό μήνυμα του Ντε Μπρόινε στον πανηγυρισμό (pic)

Το... διπλό μήνυμα του Ντε Μπρόινε στον πανηγυρισμό (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Το... διπλό μήνυμα του Ντε Μπρόινε στον πανηγυρισμό (pic)

bet365

Τον αριθμό 21 ή το 2-1 ήθελε να σχηματίσει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε κοιτώντας προς την κάμερα μετά το γκολ του απέναντι στην Τότεναμ; Όπως και να 'χει, ο Βέλγος κατάφερε να «πικάρει» τόσο τους οπαδούς των Λονδρέζων, όσο και αυτούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αν και δευτερόλεπτα νωρίτερα θα μπορούσε να έχει υποστεί σοβαρότατο τραυματισμό σε άσχημα πάτημα του Ντέλε Άλι στο δεξί του πόδι, ο Ντε Μπρόινε διπλασίασε προσωρινά τα τέρματα της Σίτι στο 70ο λεπτό του Σαββατιάτικου αγώνα (4-1 τελικό σκορ) και πανηγύρισε σχηματίζοντας δύο αριθμούς με τα δάχτυλά του...

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, αυτό είχε αποδέκτες είτε τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ για το αποτέλεσμα του μεγάλου ντέρμπι έπειτα από τον χαμό που σημειώθηκε στ' αποδυτήρια και το milk-gate, είτε ήθελε να ενοχλήσει τους φίλους της Τότεναμ για τους 21 βαθμούς της διαφοράς τους από την κορυφή... πέτυχε μ' ένα σμπάρο δυο τριγώνια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα