Σε Γκουαρδιόλα και Σάλαχ τα βραβεία

Σε Γκουαρδιόλα και Σάλαχ τα βραβεία

Κώστας Ζάλιαρης
Σε Γκουαρδιόλα και Σάλαχ τα βραβεία

bet365

Ο Καταλανός κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι και ο Αιγύπτιος επιθετικός της Λίβερπουλ παρέλαβαν τα βραβεία για τον καλύτερο προπονητή και τον καλύτερο παίκτη του Νοέμβρη αντίστοιχα, στην Premier League.

Παίξε νόμιμα στη διάρκεια των αγώνων με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Η συνέχιση του νικηφόρου σερί των «πολιτών» τον περασμένο μήνα, έπειτα και από τα ματς με τις Άρσεναλ (3-1), Λέστερ (2-0), Χάντερσφιλντ (2-1) και Σαουθάμπτον (2-1) χάρισαν στον Πεπ Γκουαρδιόλα το τρίτο σερί βραβείο για τον κορυφαίο τεχνικό του μήνα, ενώ ποτέ άλλοτε δεν είχε καταφέρει ο ίδιος προπονητής σε επίπεδο Premier League να κατακτήσει τη συγκεκριμένη διάκριση τρεις διαδοχικές φορές.

Όσο για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του Νοέμβρη, ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν άφησε περιθώρια διεκδίκησης του βραβείου από κάποιον άλλον συνάδελφό του... Με εφτά γκολ σε τέσσερα ματς με τη φανέλα της Λίβερπουλ, κέρδισε δικαιωματικά τον τίτλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα