Ζλάταν: «Ο Πεπ είναι ο πιο ανώριμος προπονητής...»

Ζλάταν: «Ο Πεπ είναι ο πιο ανώριμος προπονητής...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζλάταν: «Ο Πεπ είναι ο πιο ανώριμος προπονητής...»

bet365

Νέα «πυρά» κατά του Πεπ Γκουαρδιόλα από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά και την πρόσφατη κόντρα τους στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Για προπονητή που δεν ξέρει να λύνει τα προβλήματά του και επιδεικνύει την ανωριμότητα που τον διακρίνει, έκανε λόγο ο Σουηδός αστέρας.

Οι δύο άνδρες τα έχουν... σπάσει από το κοινό τους πέρασμα από τη Μπαρτσελόνα.

Η σχέση τους διαταράχθηκε στον απόλυτο βαθμό και οι δυο τους δεν τα ξαναβρήκαν ποτέ.

Ο Ζλάταν έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τον τρόπο με τον οποίο ράγισε το γυαλί μεταξύ τους, όμως «επιτέθηκε» εκ νέου στον Καταλανό προπονητή, λέγοντας:

«Όταν ήμουν στη Μπαρτσελόνα, του είχα αναφέρει ότι “θυσιάζει” όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές για χάρη του Μέσι και μου είχε πει ότι με καταλαβαίνει... Έπειτα από αυτό με άφησε στον πάγκο για αρκετά παιχνίδια. Σκέφτηκα ότι έτσι πίστευε πως λύνει το πρόβλημα, αλλά ήταν λάθος. Έπειτα ούτε καν μου μιλούσε ούτε μπορούσε να με κοιτάξει στα μάτια. Πήγαινα σε ένα σημείο κι αυτός έφευγε αμέσως μόλις με έβλεπε. Κατάλαβα ότι δεν είχε να κάνει πλέον με το ποδόσφαιρο αλλά ήταν προσωπικό το ζήτημα μεταξύ μας.

Δεν ήμουν εγώ που έπρεπε να λύσω το πρόβλημα.

Με είχε κατακρίνει από την πρώτη στιγμή που με είδε, λέγοντάς μου ότι οι ποδοσφαιριστές του ποτέ δεν έφταναν για προπόνηση σε φανταχτερά αυτοκίνητα. Με είχε κρίνει προτού με γνωρίσει. Δεν γίνεται αυτό... Διαβάζω όμως ότι συνέβαινε το ίδιο με τους Μάντζουκιτς και Ετό. Ο Πεπ δεν ήταν από τους χειρότερους προπονητές που έχω συνεργαστεί, όσον αφορά το ποδόσφαιρο, αλλά σίγουρα σαν άνθρωπος, είναι ο πιο ανώριμος κόουτς που δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματά του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα