Γκουαρδιόλα: «Εγώ τους είπα να πανηγυρίσουν, δεν ξεφύγαμε... »

Γκουαρδιόλα: «Εγώ τους είπα να πανηγυρίσουν, δεν ξεφύγαμε... »

Κώστας Ζάλιαρης
Γκουαρδιόλα: «Εγώ τους είπα να πανηγυρίσουν, δεν ξεφύγαμε... »

bet365

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στάθηκε στη γενικότερη νοοτροπία του για τη χαρά που θα πρέπει να προσφέρει κάθε νίκη στον ποδοσφαιριστή και τόνισε πως εκείνος παρότρυνε τους παίκτες του να το γιορτάσουν στ' αποδυτήρια του «Ολν Τράφορντ» μετά τη νίκη (2-1) στο ντέρμπι. «Δεν παρεκτραπήκαμε» είπε.

Ημερολόγιο Προσφορών Ένας μήνας γεμάτος δώρα*! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Καταλανός τεχνικός, εννοείται πως δέχθηκε αμέσως ερώτηση για τα... μεθεόρτια της μεγάλης «μάχης» της περασμένης Κυριακής στο Μάντσεστερ και τον καυγά που ξέσπασε στο χώρο των αποδυτηρίων λόγω των... προκλητικών, όπως τους θεώρησε ο Μουρίνιο, πανηγυρισμών των «πολιτών» στο γήπεδο...

«Πάντοτε παροτρύνω τους παίκτες μου να χαίρονται κάθε νίκη. Όταν χάνουμε, πρέπει ν' αποδεχόμαστε το αποτέλεσμα κι όταν κερδίζουμε, πρέπει να το χαιρόμαστε γιατί η νίκη είναι χαρά. Δεν θεωρώ ότι ξεφύγαμε στους πανηγυρισμούς αλλά ασφαλώς μακάρι να μην ξανασυμβεί ότι συνέβη.

Ήμασταν απλά χαρούμενοι γιατί νικήσαμε σε ένα ντέρμπι. Ήμασταν στ' αποδυτήρια και ήταν δικαίωμά μας να πανηγυρίσουμε. Για τον τραυματισμό του Αρτέτα δεν θα μιλήσω, θα κάνει την έρευνά της η Ομοσπονδία...» ήταν τα λόγια του Πεπ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα