Στόουκ - Λίβερπουλ 0-3

Gazzetta team
Στόουκ - Λίβερπουλ 0-3

bet365

Ο Σαλάχ τρελαίνει το Νησί, πέτυχε δυο γκολ ως αλλαγή στο Μπριτάνια και οδήγησε τη Λίβερπουλ σε μεγάλη εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της Στόουκ!

Sportingbet.gr. To παιχνίδι αποκτά άλλο επίπεδο. Ηρθε το νέο Site (21+)!

Ο Μανέ επέστρεψε στην ενδεκάδα και σκόραρε, ενώ ο Σαλάχ μπήκε ως αλλαγή και πέτυχε δυο γκολ! Το δίδυμο της Λίβερπουλ ήταν απίθανο και η εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Στόουκ συνεχίστηκε. Οι Κόκκινοι επικράτησαν 3-0 στο Μπριτάνια και βρέθηκε στο -2 από την Αρσεναλ και την τετράδα. Ο Σενεγαλέζος τα... έχωσε στον Κλοπ για τον πάγκο στο ντέρμπι με την Τσέλσι, βρέθηκε ξανά στην ενδεκάδα και μόλις στο 17' άνοιξε το σκορ! Βέβαια, μεγάλο μερίδιο επιτυχίας ανήκει στον Σολάνκε για την εξαιρετική του ασίστ. Οι Κόκκινοι ήταν καλύτεροι και είχαν δυο μεγάλες ευκαιρίες στο α' μέρος να καθαρίσουν το ματς, ωστόσο ο Σολάνκε... κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ, ενώ ο Μανέ στο τετ α τετ βρήκε το δοκάρι. Οι Πότερς μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, αλλά ο Αλεν σε ένα 20λεπτο (48', 69') έχασε δυο τεράστιες ευκαιρίες. Ο Σαλάχ μπήκε στο 67' και σε 16 λεπτά πέτυχε δυο τέρματα! Στο 77' σημείωσε το 2-0 και στο 83' διαμόρφωσε το 3-0. Ο Αιγύπτιος πέτυχε το 12ο γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ έχει ήδη περισσότερα γκολ από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας την τελευταία τριετία!

Στόουκ: Γκραντ, Ζούμα, Σόουκρος, Μάρτινς Ίντι, Ντιούφ, Φλέτσερ (85' Άνταμ), Άλεν, Πίετερς, Σακίρι, Τσούπο – Μότινγκ (74' Χεσέ), Κράουτς

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Γκόμες, Μάτιπ, Λόβρεν, Μορένο, Τσαν, Βαϊνάλντουμ, Τσάμπερλεϊν (67' Μίλνερ), Φιρμίνο, Μανέ (89' Χέντερσον), Σολάνκε (67' Σάλαχ)

Сток Сити - Ливерпуль от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα