Tότεναμ - Γουέστ Μπρομ 1-1

Tότεναμ - Γουέστ Μπρομ 1-1

Gazzetta team
Tότεναμ - Γουέστ Μπρομ 1-1

bet365

To... σύνδρομο Γουέμπλεϊ εμφανίστηκε ξανά, αφού η Τότεναμ παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στη Γουέστ Μπρομ. Τέταρτη φετινή εντός έδρας απώλεια για τους Λονδρέζους.

Τι και αν ο Χάρι Κέιν πέτυχε το 40ο του γκολ στο 2017, η Τότεναμ υπέπεσε σε σοβαρή εντός έδρας γκέλα παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στη Γουέστ Μπρομ. Οι τρεις διαδοχικές νίκες στο Λονδίνο είχαν ηρεμήσει τους οπαδούς, αλλά το... σύνδρομο Γουέμπλεϊ εμφανίστηκε ξανά! Μπορεί ο αντίπαλος να παρουσιάστηκε για πρώτη φορά έπειτα από δυόμισι χρόνια χωρίς τον Πιούλις, ωστόσο κατάφερε να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους και να πάρει έναν σημαντικό βαθμό!

Μόλις στο 5ο λεπτό οι «Baggies» πάγωσαν τους Σπερς και προηγήθηκαν με τον Σάλομον Ροντόν! Οι Λονδρέζοι ήταν κακοί, είχαν πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και μόνο στο τελευταίο πεντάλεπτο έγιναν απειλητικοί, αλλά Ντάιερ και Σον δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα! Στην επανάληψη η Τότεναμ πίεσε, ήταν καλύτερη και στο 74' ήρθε η ισοφάριση. Ντέλε Αλι και Κέιν συνδυάστηκαν υπέροχα και ο τελευταίος βρήκε δίχτυα. Ηταν το 100ο γκολ (σε 128 ματς) στο οποίο συμμετέχει στην Premier League (87 γκολ, 13 ασίστ) κι έγινε ο 9ος γρηγορότερος παίκτης που πετυχαίνει κάτι ανάλογο. Ο Κέιν στο 84' και στο 86' δεν μπόρεσε να δώσει προβάδισμα, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ροντόν ήταν αυτός που έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει για τη Μπρομ!

Για πλάκα η Γουότφορντ
Η Νιούκασλ του Ράφα Μπενίτεθ δεν κατάφερε τελικά όχι να νικήσει αλλά ούτε να δυσκολέψει έστω την Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα, η οποία πέρασε... αέρας από το St Jamess Park με το 0-3! Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19' και ήλεγχαν την κατάσταση, για να αγκαλιάσουν τη νίκη στο 45', όταν το αυτογκόλ του Γέντλιν έκανε το 0-2. Οι Καρακάξες προσπάθησαν να ξαναμπούν στο ματς στην επανάληψη αλλά δεν κατάφερναν κάτι ουσιαστικά, για να έρθει το 0-3 από τον Γκρέι στο 62' και να βάλει οριστικά τέλος στον αγώνα. Ετσι, η Γουότφορντ παραμένει στην 8η θέση και συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της, ενώ η Νιούκασλ είναι πιο πίσω (13η) και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Υπάρχει ζωή στην Πάλας
Ολα χάλια είναι φέτος στο «Σέλχαρστ Παρκ» και αυτό φάνηκε να χειροτερεύει, όταν ο Σακίρι έβαλε γκολάρα (53') για το 0-1 υπέρ της Στόουκ. Ωστόσο, οι Αετοί κατάφεραν τρομερή ανατροπή με τους Λόφτους-Τσικ (56') και τον Σακό να το γυρίζει στο 92', για να τους φέρει στο -3 από τη σωτηρία. Ο Ρόι Χόντσον έχει πάρει και τους οκτώ βαθμούς της ομάδας, απ' όταν αντικατέστησε το Σεπτέμβριο τον Φρανκ Ντε Μπουρ.


Κάτω από το... μηδέν οι Κύκνοι
Το θερμόμετρο στο «Λίμπερτι» έδειχνε 0 βαθμούς, αλλά η Σουόνσι με το 0-0 εντός κόντρα στη Μπόρνμουθ παρέμεινε κάτω από τη ζώνη της σωτηρίας. Ούτε αυτή τη φορά τα κατάφεραν οι Κύκνοι και η πιθανότητα απόλυσης μεγαλώνει για τον Πολ Κλέμεντ.

Тоттенхэм - Вест Бромвич от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα