Σκόραρε και έγινε αλλαγή για να... προλάβει τη γέννηση του γιου του! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Σκόραρε και έγινε αλλαγή για να... προλάβει τη γέννηση του γιου του! (pic)

bet365

Αφού πρώτα είχε βάλει τις βάσεις για τη νίκη της Γουίγκαν επί της Ντονκάστερ με δυο γκολ, ο Ράιαν Κόλκλαφ έγινε αλλαγή και έτρεξε στο μαιευτήριο με... την εμφάνιση της ομάδας του, για να προλάβει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο 22χρονος εξτρέμ, σκόραρε δις στο παιχνίδι που διεξήχθη για το πρωτάθλημα της Championship Αγγλίας, το βράδυ της Τρίτης και αντικαταστάθηκε στο 55' προκειμένου να βρεθεί κοντά στην αγαπημένη του και να αντικρίσει τον νεογέννητο γιο του.

Έφυγε από το γήπεδο με την εμφάνιση της ομάδας του αφού δεν είχε χρόνο ν' αλλάξει και να βάλει πολιτικά ρούχα και η παρακάτω φωτογραφία αποδεικνύει την κορύφωση της βραδιάς που έζησε ο Κόλκλαφ.

Είχε σκοράρει, είχε βοηθήσει την ομάδα του να πάρει «τρίποντο» και το... χατ-τρικ ήρθε με ένα από τα πιο σημαντικά «γκολ» της ζωής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα