Ζλάταν: «Αν μάθει ο κόσμος όλη την αλήθεια, θα απορήσει που παίζω ακόμα»!

Ζλάταν: «Αν μάθει ο κόσμος όλη την αλήθεια, θα απορήσει που παίζω ακόμα»!

Ζλάταν: «Αν μάθει ο κόσμος όλη την αλήθεια, θα απορήσει που παίζω ακόμα»!

Για τραυματισμό που ήταν κάτι πολύ πιο σοβαρό από αυτό που είχε βγει προς τα έξω, έκανε λόγο ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δηλώνοντας πως αν ο κόσμος γνώριζε ακριβώς το πρόβλημά του, θα απορούσε που μπορεί και παίζει ακόμα!

Μπράιτον – Στόουκ με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο Σουηδός επιθετικός έκανε το μεγάλο του come-back έπειτα από 6,5 μήνες, μπαίνοντας με αλλαγή στο ματς με τη Νιούκαστλ, το απόγευμα του Σαββάτου.

Έπειτα από τη ρήξη χιαστών που υπέστη σε ματς του Europa League στα τελειώματα της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, ο Ζλάταν επανήλθε στα μέσα του Νοέμβρη, αφού «τα λιοντάρια αναρρώνουν διαφορετικά από τους ανθρώπους».

Σε νέα του δήλωση για την επιστροφή του στη δράση, φρόντισε να αποκαλύψει και κάτι παραπάνω για τη σοβαρότητα της κατάστασης στην οποία βρέθηκε το γόνατό του, ωστόσο, δεν μπήκε σε πολλές λεπτομέρειες.

«Αν μάθαινε ο κόσμος την αλήθεια για την σοβαρότητα του τραυματισμού μου, θα απορούσε που μπορώ και συνεχίζω να παίζω ποδόσφαιρο. Δεν θα μιλήσω όμως περαιτέρω γιατί θέλω να το κρατήσω για εμένα.

Ακολούθησα κατά γράμμα το πρόγραμμα που μου ετοίμασαν και γι' αυτό επέστρεψα στους 6,5 μήνες. Δεν βιάστηκα, δεν επισπεύσαμε καμία διαδικασία. Όλα πήγαν βάσει προγράμματος. Το μοναδικό μυστικό, είναι η σκληρή δουλειά που έκανα για πέντε και έξι ώρες κάθε μέρα» είπε ο αστέρας της Γιουνάιτεντ. 

Best of internet